Solsejl

Med et solsejl kan du sidde på din terrasse og nyde det skønne vejr, selv når solen bager på sit højeste, eller når regndråberne begynder at falde lige så langsomt. Du kan altså få mange timer til at gå i det skønne danske vejr med et solsejl fra Bilka.dk. 

Hvilken parasol skal jeg vælge?

Du kan nyde sommerlivet på terrassen eller altanen uden at udsætte dig selv for solens skadelige UV-stråler. Læs guiden, så du kan finde den perfekte parasol til at skygge for solen.

Nyd varmen og det skønne vejr med et solsejl 

Et solsejl er perfekt til dig, der gerne vil nyde terrassen i høj sol, og selv når duggen falder. Solsejlet går nemlig ind og skygger samt danner læ, så du kan sidde udenfor uden at blive solbrændt, -skoldet eller våd. Hertil er sejlet også en god indretningsmulighed, da et solsejl kan bruges dekorativt i haven. 

Du kan montere solsejlet, så det gør terrassen til sit eget lille rum uden at afskærme helt til haven eller huset. Et smart solsejl skaber altså et unikt rum, som er sit eget men samtidig en integreret del af hele dit udeareal med både have, indkørsel, terrasse, og hvad der ellers hører til.
 

Hvilket solsejl skal du vælge? 

Når du skal vælge dit solsejl, skal du overveje følgende: 

  • Hvor stort skal dit solsejl være? 
  • Hvilken form skal dit solsejl have? 
  • Hvilket materiale skal dit solsejl være lavet af? 

 

Du skal beslutte, om du vil have et stort, firkantet solsejl, der dækker hvert hjørne af terrassen, eller om du vil have et trekantet solsejl, der fylder mindre. Der er fordele ved begge, og valget afhænger altså alene af, hvad du har plads til, herunder hvor du skal have monteret solsejlet, og hvad du personligt foretrækker.  

Udover størrelse og form skal du også tænke på, om du vil have et vandafvisende solsejl eller et tynder og mere luftigt solsejl. Er du i tvivl kan du roligt bestille fra bilka.dk. Vi har ubegrænset returret, så du kan returnere eller ombytte, hvis materiale, størrelse eller form ikke passer ind hjemme hos dig alligevel.  

Er det ikke et solsejl, du mangler, men derimod en anden form for terrasseoverdækning? Så finder du også dette på Bilka.dk. Vi har alt fra parasoller til pavilloner, så du kan få den solskygge, du foretrækker.