Parasoller med tilt

En parasol med knæk - eller parasol med tilt - giver dig mulighed for at vinkle parasollen præcis efter solen. Nyd aftensmaden på terrassen uden generende sol i øjnene, eller vælg en flot parasol med knæk til altanen, når du gerne vil have lidt privatliv.

Hvilken parasol skal jeg vælge?

Du kan nyde sommerlivet på terrassen eller altanen uden at udsætte dig selv for solens skadelige UV-stråler. Læs guiden, så du kan finde den perfekte parasol til at skygge for solen.

Parasol med tilt og altanparasol med knæk

Er der noget bedre end at sidde på sin altan og nyde solen i den danske sommer? Men solen kan også være for skarp for vores øjne og hård ved huden. Derfor er det en god idé at skærme af for solen - og med en parasol med tilt kan du gøre det hele døgnet. På Bilka.dk har vi blandt andet flotte parasoller med tilt i forskellige farver. De mange fordele åbner muligheden for:

  • Du slipper for at flytte rundt på parasollen hele sommeren
  • Du kan bedre undgå at få solen i øjnene eller blive solskoldet
  • Du kan vælge mellem flere farver og altanparasol med knæk
  • Du behøver ikke bruge så meget tid på vedligeholdelse


Med en parasol med tilt fra Bilka.dk har du mulighed for at vippe parasollen efter behov i forhold til solen. På den måde kan du nemt ændre den efter solens placering – også den lave aftensol. Du slår den bare op og ned ved hjælp af et praktisk håndtag. Se alle vores parasoller her.

Pas godt på din parasol med knæk

Parasoller med knæk og tilt giver dig mulighed for at få endnu mere skygge, da du kan vinkle den efter solen og i den retning, som du ønsker. Har du ikke købt en altanparasol, der spændes fast i siden, så skal du også købe en parasolfod. Den klarer vægten af din nye parasol, så den ikke flyver rundt.

Alle vores parasoller på siden kan du desuden købe er overtræk til. Det øger parasollens levetid. Nogle af vores modeller er vandtætte, men med et ekstra lag er din parasol med knæk bedre beskyttet mod regn, sol, støv, snavs og pollen. En træksnor sikrer, at overtrækket sidder godt fast. Bestil her på Bilka.dk, og få ubegrænset returret.