Markedsparasoller

Med en markedsparasol er du garanteret skygge, præcis hvor du ønsker. Og masser af den. Det, der kendetegner den fra andre parasoller, er nemlig omkredsen af dugen. Diameteren er stor, typisk tre meter, men kan fås med forskellige størrelser dug. Se udvalget af markedsparasoller på Bilka.dk herunder.

Hvilken parasol skal jeg vælge?

Du kan nyde sommerlivet på terrassen eller altanen uden at udsætte dig selv for solens skadelige UV-stråler. Læs guiden, så du kan finde den perfekte parasol til at skygge for solen.

Undgå solens skadelige stråler med en flot markedsparasol

Nærmer sommeren sig med hastige skridt? Skal du derfor i gang at se dig om efter en ny parasol, så du kan nyde det forhåbentligt dejlige sommervejr uden at blive generet af solens uv-stråler og lys? Har foråret meldt sin ankomst, så er det faktisk nu, at du bør købe den. Ofte er solens stråler i det tidlige forår så stærke og skadelige, at det anbefales at investere i en parasol, allerede dér.

  • Beskytter mod uv-stråling og skarpt sollys hele dagen
  • Stor dug, der giver masser af skygge til hele familien
  • Fås i flere størrelser, farver og med f.eks. tiltbar top og krank

De fleste markedsparasoller sælges uden fod. Når du kigger dig om efter en parasolfod, er det vigtigt, at du vælger den korrekte. Jo større din parasol er, jo tungere en fod skal den have for at stå fast på græsset i haven eller fliserne på terrassen.

En parasolfod kan være tung og med en vægt på 40 eller 60 kg, kan den være en hård belastning for specielt ryggen at flytte rundt med. Gør dig selv den tjeneste at supplere med en praktisk parasolfodsvogn med hjul, og minimér risikoen for skader.

Sådan vælger du den rigtige markedsparasol

Her er et par punkter, som du bør have fokus på, for at få fat i den for dig bedst fungerende parasol.

  • Størrelse: Hvor meget skygge har du brug for?
  • Design: Rund eller firkantet? Går du op i facon og farve?
  • Funktion: Skal den have tilt og/eller krank? Skal dugen være vandafvisende?

Bilka – mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.