Kultivatorer

En kultivator er et praktisk redskab til dig, der nyder at bruge tid i haven. Er du især glad for at dyrke blomsterbede og grøntsagsbede? Så kan en kultivator næsten være uundværlig. Vælg mellem flere robuste udgaver blandt sortimentet på Bilka.dk, og få endnu mere ud af dine bede.

Opdag fordelene ved en kultivator

Der er flere gode grunde til at have en kultivator blandt dine redskaber til haven. For det første er den helt optimal til at vende jorden med, så du giver dine grøntsager og blomster bedre muligheder for at gro og trives. For det andet kan den også bruges til at fjerne ukrudt.  

Du genkender nemt en kultivator på de tre skarpe tænder. Det er netop disse, der gør selv hård og genstridig jord let at arbejde med, så du ubesværet kan få plantet frø eller luget ud. Kombineret med et godt hakkejern eller skuffejern kan du hurtigt få skabt et godt grundlag for vækst af diverse planter, blomster og grøntsager. 

 

Nyd synet af et bed i trivsel

Uanset om du ønsker at gro flotte blomster eller dine egne grøntsager til aftensmaden, så skal jorden gerne forberedes. Når jorden blandt andet bliver vendt, er det lettere at få plantet nye frø. Det er blandt andet fordi, at jorden dermed lettere kan lade næringsstoffer og vand trænge ned til rødderne. Ønsker du stærke, høje og tilfredse planter, er det derfor vigtigt at vende jorden en gang imellem.

Brug samtidig din kultivator til at luge uønsket ukrudt væk, der ellers kan stjæle næringsstofferne fra dine planter. Ligeledes kan ukrudtet vokse hen og skygge for planterne, så de ikke får nok sol. Hvis du gerne vil sikre, at du får det bedste ud af dine frø, når du planter dem, så er det altså vigtigt, at du både plejer jorden og fjerner ukrudt i området omkring frøene. 

På Bilka.dk kan du finde en kultivator til din have, der er fremstillet i solide og slidstærke materialer. Desuden er der ingen grund til at holde dig tilbage, hvis du bliver fristet af vores andre haveredskaber. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret, så du frit kan shoppe løs hos os uden bekymringer.