Fejemaskiner og sneslynger

Fejemaskine_800x600.jpg
23 produkter
Arbejdsbredde: 70 cm
Motorkraft 4 kW
4.499 kr.
Arbejdsbredde på 70 cm
6.995 kr.
Passer til HPS fejemaskine
700 kr.
Fejemaskine med benzinmotor 5,5 HK
6.194 kr.
Smart Sweep 800
6.999 kr.
Arbejdsbredde: 60 cm
Fjerner sne op til ca. 20 cm højde
5.295 kr.
Arbejdsbredde: 61 cm
Motorkraft: 3 kW
7.999 kr.
Forvandler din fejemaskine til en effektiv sneslynge
1.695 kr.
Arbejdsbredde 60 cm
Justerbar styr: 3 positioner
Inkl. snedæk
3.999 kr.
Smart tilbehør til Handy Sweep 700 fejemaskine
895 kr.

Smart opsamlingsboks til fejemaskine

700 kr.

Se hvordan en fejemaskine/sneslynge rydder fortovet

Fejemaskiner og sneslynger til efterår og vinter

Hvis du bare én gang har brugt efteråret og en vinter på at stå udenfor og gøre fortovet rent for naturens nedfald, så ved du formentlig allerede udmærket hvor hårdt det kan være. Det er uanset, om det gælder blade eller sne. Hvis du allerede nu gruer for vinterhalvårets ankomst og det hårde arbejde, kan vi trøste dig med, at der er råd for dit problem. En fejemaskine er nemlig svaret på dine bønner, uanset om det er store arealer som parkeringspladser eller mindre udendørsarealer som fortove eller din egen grund, der skal klares.

  • Skån ryggen
  • Spar tid og kræfter med en effektiv fejemaskine
  • Brug den til både løvfald og sne

Bliv bladene kvit med en fejemaskine, som du finder på siden her. Hvis det udelukkende er sne, du skal rydde, finder du også forskellige sneslynger, der er skabt til formålet. De modeller, som vi har på siden her, er fra nogle af markedets bedste og mest anerkendte brands, herunder Stig og Texas. Når du vælger et produkt fra et af disse mærker, kan du være sikker på, at du får god kvalitet.

Vælg den rigtige fejemaskine

Om du skal vælge en fejemaskine eller sneslynge afhænger naturligvis af, hvad du skal bruge den til. Vil du gerne have en model, der kan hjælpe dig med begge dele? I så fald er det også muligt. Det kan faktisk ofte være en fordel at have en maskine, hvor du har fejemaskine og sneslynge i en og samme enhed. På Bilka.dk kan du købe en fejemaskine med og uden en sneslynge, ligesom det også er muligt at tilkøbe et sneslyngemodul, hvis du har købt en fejemaskine og senere hen får brug for en sneslynge.

Få mere ud af fejemaskinen med tilbehør

Skal det være ekstra nemt at samle affaldet sammen efter endt arbejde, så kan en opsamlerboks til din fejemaskine være en god hjælp. Boksen hindrer sten og lignende i at blive kastet væk og beskadige omgivelserne. Så er det let at samle affaldet ét sted, når du er færdig med at feje.

Bestil en fejemaskine på Bilka.dk i dag

Bliv klar til nedfald i både blad- og sneform med en fejemaskine, som du finder her på siden. Du kan bestille den hjem fra Bilka.dk allerede i dag – så leverer vi den til dig uden beregning og med 30 dages returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger.