Træningshandsker

Når du styrketræner eller laver crossfit, så bliver dine hænder belastede og udsat for vabler, sår eller hård hud. Men det kan du undgå med et par træningshandsker fra Bilka.dk. Træningshandsker beskytter dine hænder, når du løfter vægte, laver armbøjninger eller andet, og samtidig sikrer de et bedre greb om jernstængerne.  

Fordele ved at træne med træningshandsker 

Hvis du ikke allerede ejer et par handsker, så er det en god idé at investere i dem nu. Der er nemlig mange fordele - som eksempelvis at du kan sikre bedre træninger uden bekymringer for skader. 

Under din træning får du nemt svedige håndflader, hvilket gør det svært at holde ordentligt fat i de tunge vægte. Når du anvender træningshandsker, får du derimod et helt optimalt greb, så vægtene ikke glider ud af hænderne. Samtidig undgår du små vabler og hård hud takket være handskernes puder, der giver ekstra beskyttelse.  

 

Vælg de helt rigtige handsker til din træning 

 Få mest ud af din træning og den bedst beskyttelse til dine hænder, så er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige handsker. Her på Bilka.dk kan du finde mange forskellige modeller. Eksempelvis: 

  • Crossfithandsker  
  • Fitnesshandsker 

 

Crossfithandsken er en let og simpel handske, som primært skal beskytte dine håndflader. Den har en stødabsorberende polstring og velcrolukning omkring håndleddene. Den klassiske fitnesshandske er ikke kun velegnet til tunge håndvægte, den er også perfekt til roning, cykling, og alt hvor håndfladerne er udsatte for hård hud.  

 

Dine træningshandsker skal hverken være for store eller små 

Udover den korrekte model så er det også essentielt, at du finder den perfekte størrelse. En alt for lille handske vil være ubehagelig at have på og påvirke din bevægelsesfrihed, og en handske der er for stor vil ikke give dine hænder den optimale beskyttelse, som de har brug for.  

Du kan på Bilka.dk også finde masser af træningsudstyr, som du kan bruge sammen med dine nye handsker, eller træningsmaskiner hvis du skal opgradere dit hjemmefitness.