Spinningcykler

Vælg en spinningcykel hvis du vil dyrke motion med høj intensitet og forbedre din kondition. På Bilka.dk har vi udelukkende spinningcykler af høj kvalitet fra førende producenter.

Komfortabelt cykeltøj

Få den optimale træning med komfortabelt cykeltøj til både kvinder og mænd. Så sikrer du, at bagpartiet ikke er øm efter  flere timers træning på spinningscyklen.

Spin dig i form på en supereffektiv spinningcykel

Har du bestemt dig for at gøre noget aktivt ved din kondition og komme i form på en effektiv måde, hvor det i høj grad er dig selv, der bestemmer tempoet? Så er en spinningcykel et godt valg. Spinningcykler er designet til mere intensiv træning og er derfor karakteriseret ved en mere robust ramme. Vælg for eksempel en model, som minder om en racercykel. Den fås i mange forskellige udgaver og med flere indstillingsmuligheder og kan derfor anvendes af de fleste. På Bilka.dk har vi udelukkende spinningcykler af høj kvalitet fra førende producenter. Vælger du en her, får du:

  • Fantastisk træningsudstyr til såvel konditionstræning som fedtforbrænding
  • En robust cykel, der ikke kræver strømtilslutning, og derfor kan bruges overalt
  • En indoor cykel, der kan indstilles, så den matcher dit aktuelle behov for modstand

 

Med en spinningcykel derhjemme kan du træne, som det passer dig, og når det passer dig. Glem alt om at booke tid eller vente i kø, for at få en træningstur i det lokale fitnesscenter. Nu er det ene og alene dig der sætter tempoet, og det kan du gøre på netop den måde, som passer dig.

 

Vælg den rigtige spinningcykel

For at du kan få den mest optimale løsning, er der nogle væsentlige punkter, som du bør være opmærksom på, inden du bestemmer dig for en cykel.

  • Svinghjul: Vægten på svinghjulet har stor betydning for, hvilket tråd du får. Hvis der er mulighed for justering af svinghjulet, kan du indstille det, så det passer præcist til dit behov.
  • Sadel: Størrelse og hårdhed – kort/lang, blød/hård? Du skal naturligvis sidde komfortabelt, når du træner. Vælg derfor den sadel, som du føler dig bedst tilpas på, så bliver cykelturen både nemmere og mere bekvem.
  • Ekstrafunktioner: Foretrækker du en helt enkel cykel, eller er du til pulssensorer eller en dataskærm med tid, hastighed, distance, kalorieforbrug etc.? Tjek "specifikationer", så du får en cykel med de funktioner, som du har brug for.

Begynder, letøvet eller øvet? På Bilka.dk har vi en stabil og driftssikker spinningcykel til de fleste - motionister såvel som eliteudøvere.

 

Køb din spinningcykel online i dag

Kig dig om og find din favorit. Du kan bestille din nye spinningcykel online døgnet rundt, når du har tid og lyst. Hvad end du selv vil hente den i et varehus nær dig, eller du ønsker at få den leveret til din bopæl, så har du den inden for få dage. Husk at du som altid har ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk.