Bagageremme

En bagagerem er en form for cykelelastik eller bagagestrop, som du kan benytte til at sikre alverdens genstande, du ønsker at transportere bag på cyklen. Alt fra jakker til tasker kan blive spændt ordentligt fast, så intet falder af på turen. Se vores udvalg af de smarte og praktiske remme her.

Lad bagageremme sikre dine genstande

En sportstaske eller indkøbspose kan være til gene og direkte farlig, når du skal cykle. Har du tasken over skulderen, kan den være i vejen for dine bevægelser eller måske skabe problemer for din balance. Ligeledes er en indkøbspose svær at balancere, og den kan i værste tilfælde ryge ind i dit hjul under turen. 

Din bagagebærer er tiltænkt at opbevare dine genstande, så du netop slipper for at skulle have fokus på andet end at cykle. Det kan dog være, at diverse poser og tasker ikke sidder godt nok fast, og derfor falder af. En smart cykelkurv kan være et godt valg for at undgå sådanne situationer. Men ønsker du virkelig at sikre, at blandt andet dine indkøbsvarer ikke vælter og spilder ud over det hele, så kan en bagagerem hjælpe. Remmen kan nemt justeres dine poser, tasker og lignende, så de ikke længere er i fare for at flytte sig en millimeter under transporten. 

 

Få mest ud af din bagagerem

Selvom en bagagerem er optimal til at sikre, at dine tasker, kasser, jakker og lignende bliver siddende bag på cyklen, så kan remmen faktisk bruges til meget mere end bagage. 

Skal du måske have cyklen med dig i sommerhus eller på ferie? Så gør en stabil cykelholder transporten meget lettere, end hvis du skal have cyklen presset ind i bagagerummet på bilen. Her kan du bruge en bagagerem til at sørge for, at cyklen sidder stabilt fast og dermed ikke kommer til at lave ridser eller buler på din bil. 

Du kan også få glæde af en bagagerem, hvis du har brug for lidt ekstra sikring til en overpakket taske eller kuffert. Remmen kan bindes om kufferten og på denne måde støtte lynlåsen, så den ikke risikerer at gå i stykker. 

På Bilka.dk kan du nyde godt af vores ubegrænsede returret. Så hvorfor ikke opleve alle fordelene ved en bagagestrop fra vores sortiment?