Strømpepinde

Strømpepinde er ideelle til at skabe perfekte strømper, ærmer og andre cylindriske strikkeprojekter og er derfor uundværlige for enhver strikkeentusiast. Udforsk vores brede udvalg af strømpepinde i forskellige størrelser og materialer, og find de pinde, der passer bedst til dit strikkeprojekt.

Strømpepinde til forskellige projekter

Er du ferm til at strikke? Eller har du lyst til at lære, hvordan du strikker dine egne huer, strømper og måske endda trøjer? Så har du først og fremmest brug for strikkepinde. Der findes flere forskellige typer af strikkepinde, der hver især er velegnet til forskellige formål. Og en af de typer, du hurtigt kan få glæde af, er strømpepindene.

Du skal ikke lade dig snyde af navnet. Pindene kan nemlig sagtens bruges til meget mere end at strikke strømper. Formålet er blot, at de hjælper dig med at strikke cylindriske former.
 

Få flotte resultater med strømpepinde

Med strømpepinde åbner der sig en helt ny verden for dig. For selvom andre pinde måske kan opnå samme resultat med lidt træning og koncentration, så er det bare nemmere med strømpepinde. De er især gode til at strikke:

  • Varme strømper til de kolde dage

  • Lange ærmer til din striktrøje

  • Fine huer til at undgå kolde ører

På Bilka.dk kan du desuden vælge mellem flere størrelser og tykkelser, der giver dig endnu flere muligheder. Skal du have strikket et tæt eller løst mønster? Så skal du vælge pinde – og garn – efter det.
 

Køb alt til dine strikkeprojekter på Bilka.dk

Ethvert projekt kræver de rette redskaber og produkter – at strikke er ingen undtagelse. Det er altså ikke nok blot at vælge et tilfældigt sæt pinde og noget tilfældigt garn. For at få det bedste resultat, bør du være lidt opmærksom, når du handler ind. Eksempelvis kan strømpegarn give et helt andet resultat end uldgarn.

Hvis du er glad for at hækle og strikke, kan det dog nemt betale sig at sørge for, at du har et lille lager af garn til rådighed derhjemme. Det er nemlig aldrig til at vide hvilket strikkeprojekt, du får lyst til. Og med ubegrænset returret på Bilka.dk er der ingen grund til at holde dig tilbage.