Valentinsdag

FAQ om Valentinsdag

 

Idéer til hvad I kan lave på Valentinsdag

Hvem siger, at der skal mere end to personer til at skabe en fest? Valentine’s Day den 14. februar er dedikeret kærligheden – og den er der da al mulig grund til at fejre i tosomhed.

Det handler om at vise din udkårne, at du elsker vedkommende. Og hvordan gør du bedst det? Det er jo forskelligt, hvad folk sætter pris på. Nogle elsker en klassisk romanstisk gestus som:

  • Blomster
  • Chokolade
  • Valentinskort
  • Smykker

 

Andre er måske mere til en romantisk oplevelse, I kan lave sammen:

  • Invitér på en ægte datenight med en lækker middag på restaurant efterfulgt af en tur i biffen.
  • Fyld huset med levende lys, røde roser, dæk et romantisk bord, træk en god flaske vin op og servér en hjemmelavet middag, som du rigtig har kræset om i køkkenet. 
  • Lav stuen hyggelig med bløde puder og tæpper i sofaen eller gør noget ekstra ud af det med madrasser på gulvet. Skab en romantisk stemning med levende lys og måske endda lidt roser og fyld sofabordet med din kærestes yndlignssnacks. Så er der fyrret op for en skøn, romantisk hyggeaften.  
  • Invitér på en date, hvor I kan dele en oplevelse udenfor 'hamsterhjulet'. Det kan være et museumsbesøg, et spil paddel,  en parmassage, en 'Mystery Tour', hvor I skal løse gåder rundt i byen, en vandretur, en spadag eller måske et hotelophold med overnatning? Mulighederne er mange. Hav din kæreste i tankerne og overvej, hvad han/hun vil sætte mest pris på. 

Valentinsmenu

Hvis du skal lave mad derhjemme, er det oplagt, at du laver din udkårnes livret - om det så er tarteletter, dumplings eller noget helt tredje. Hvis du er tom for idéer, så kan du tjekke vores opskrifter ud og hente inspiration. 

Og hvis du virkelig vil score nogle ekstra point, så slut middagen af med den her smukke og vanvittigt lækre valentinskage.

Andre temafest idéer?

Få idéer til temafester og find alt, hvad du skal bruge til din næste fest: Borddækning, pynt, udklædning, mad, drinks, taler, festlege og meget mere! Fester & Gæster er vores univers på Bilka.dk, hvor vi hjælper dig med planlægning af livets store og små fester.