Film

Er du til de gode gamle DVD’er og Blu-rays? Så bør du gå på opdagelse i vores store udvalg af gamle klassikere og nye udgivelser. I vores fantastiske filmunivers kan du komme afsted med flere af dine yndlingsfilm nemt og billigt og nyde en nostalgisk filmaften på sofaen med dine nærmeste.

Find en god film til filmaftenen

Findes der noget bedre end følelsen af at stå med en filmæske i hånden, åbne den, klikke DVD’en ud og sætte den ind i afspilleren? Hvis du ikke kan få nok af det og mangler noget nyt at se, kan du anskaffe dig lidt flere film til din samling her. 

Vi har film for enhver smag - lige fra de moderne klassikere til spritnye filmudgivelser, der er landet direkte fra biografen og over på DVD eller Blue-ray, som du alle kan nyde direkte foran TV’et derhjemme. Det inkluderer både voksne- og børnefilm.
 

Udforsk forskellige genrer til din filmsamling

Når du udforsker vores side, kan du helt sikkert finde lidt inspiration til nogle nye gode film. Vi har film i et hav af forskellige populære genrer som eksempelvis:

  • Animation

  • Drama 

  • Komedie

  • Science Fiction

  • Thriller

  • Eventyr

  • Danske film

  • og meget mere

Er du i humør til eksplosiv action eller har du mod på at give dig i kast med en nervepirrende gyserfilm? Måske trænger du bare til at stimulere lattermusklerne med en underholdende komedie eller samle hele familien til en god familiefilm? Hos os har du rig mulighed for at sætte den helt rette stemning for filmaftenen.
 

Sådan passer du godt på dine nye film

Har du også prøvet lidt for mange gange at åbne en filmæske og finde en ridset DVD? - hvorefter filmen ikke kan ses uden periodevis hak og loading. Dette kan du undgå, hvis du passer godt på den. Eksempelvis er det en god idé altid at lægge DVD’en tilbage i dens originale hylster, når den ikke bruges, så den ikke ligger og får skrammer på bordet. 

Derudover bør du passe på med at støve DVD’en af med fedtede hænder eller i din trøje, da trøjen kan indeholde snavs, som kan lave små ridser. På den måde er du sikker på at kunne se alle dine yndlingsfilm, lige så mange gange du ønsker.