Strygebræt

Når du skal vælge et nyt strygebræt er det vigtigt at kigge på, hvor praktisk og justerbart det er. Tilmed er det afgørende, at det giver dig et stabilt underlag, når du skal stryge dine skjorter, kjoler mv. Ofte går der lang tid mellem købene af et strygebræt, så hvorfor ikke finde det rigtige fra start og investere lidt i det.

Smarte strygebetræk

Brug for et nyt strygebetræk til dit strygebræt? Her på Bilka.dk finder du et spændende udvalg af gode strygebetræk i flere forskellige mønstre og designs. Gå på opdagelse i udvalget i dag og gør strygningen endnu bedre med et spritnyt strygebetræk.

Find den bedste strygeflade til dig

Når du skal udvælge et strygebræt, så er det en gode ide at kigge på, hvilke krav – udover at kunne støtte strygningen – som brættet skal opfylde. Blandt andet bør du kigge på din højde og din arbejdsposition: Hvor højt skal strygebrættet kunne sættes op? Strygebrættets højde har nemlig en stor betydning for komforten, når du stryger, hvilket også spiller ind i forhold til, hvor tit og hvor meget tid du gider bruge på det.

Vær på højde med dit strygebræt

Alle strygebrætter på Bilka.dk har angivet deres højde, og hvorledes de er justerbare. Mange nye strygebrætter kan nemlig sættes op og ned, så hele husstanden kan give tøjet det glatte lag. Det er både praktisk samtidig med, at det kan gøre strygetiden hyggeligere, når I er flere om det. I den forbindelse bør I også overveje, hvor stort jeres strygebræt skal være. På Bilka.dk kan I nemlig både få kompakte strygeflader samt strygebrætter, der kan foldes sammen, så de er mere pladsbesparende.

Husk lige strygejernet

Man kan ikke sige strygebræt uden også at sige strygejern. Ligegyldig hvor godt og solidt strygebrættet er, så mister det sin funktion, hvis der ikke også er et strygejern dertil. Derfor kan du selvfølgelig også finde topkvalitets strygejern på Bilka.dk, der kombinerer høje watt, gode strygesåler og praktiske funktioner, så du kan få den mest effektive strygning. Og flere af vores strygejern har endda automatisk afkalkningsprogram, så du altid er sikret pletfrie resultater. 

Sæt kulør på dit strygebræt

Du kan også tage et kig i udvalget af strygebetræk på Bilka.dk. Her finder du et væld af forskellige materialer og farver, så du kan sætte dit eget præg på dit strygebræt. Men det handler ikke kun om at skabe et mere personligt udtryk til stryge-scenariet: Flere af strygebetrækkene på Bilka.dk har nemlig også innovative teknologier, som gør, at dine strygninger forløber mere glat. Køb et af vores gode betræk, og prøv selv forskellen.