PlayStation 4 konsoller

PlayStation 4 har skabt en revolution i konsolbranchen, og du kan til hver en tid få de nyeste og bedste spil til denne fremragende konsol PlayStation 4. Her kan du finde alle vores PlayStation 4 konsoller.

Bliv underholdt med den kraftfulde PlayStation 4 konsol

Med den lækre PlayStation 4 konsol fra Sony kan du besøge et væld af forskellige spiluniverser. Du får adskillige timers underholdning med de mange sjove spil, som du blandt andet kan opleve gennem virtual reality. Du vil få den ultimative spiloplevelse med en PS4 konsol.

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af fede PlayStation 4 spil til din nye PlayStation 4 konsol. Du kan finde alt fra det populære fodboldspil, FIFA, til krigsspillet Call of Duty. Med en PS4 konsol får du ikke kun fantastiske spil. Du kan også få adgang til streamingtjenester som Netflix og Youtube og finde de bedste film og tv-serier. 

Udover spil finder du også et hav af spændende tilbehør til din PS4. På Bilka.dk finder du blandt andet controllere, headsets samt udstyr og stativer til racing-cockpits, så din spiloplevelser om muligt kan blive endnu sjovere og bedre. Så saml familien eller vennerne og oplev en helt ny side af gaming sammen. 

 

Få helt nye oplevelser med en PlayStation VR

Hvis din første PlayStation var en Playstation 1 eller 2, så vil du helt sikkert opleve en stor forskel, når du prøver en PS4. Du vil opleve de mange populære spil i fantastisk høj opløsning, og med PlayStation 4 kan du endda lade dig omslutte fuldstændig af spillenes verden med virtual reality. 

Med PlayStation VR ser du ikke blot på karaktererne udefra, men du bliver selv til en del af spillet. Du kigger ikke blot på en historie, men du skaber den selv. Med denne PlayStation bliver spillets univers næsten skræmmende virkeligt.