Alt i PlayStation 4 tilbehør

Få alt ud af din PS4 og den komplette spiloplevelse med det helt rette tilbehør. Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge til din konsol. Du kan bl.a. vælge imellem greb, vægophæng, diverse kabler og ekstra controllere til at spille multiplayerspil.

Find alt til din PS4 på Bilka.dk

Er du den heldige ejer af en PS4? Hvis svaret er ja, finder du alt det tilbehør, du står og mangler for en fuldendte spiloplevelse.

  • Få den ultimative spiloplevelse med ekstra tilbehør
  • Stort udvalg

I vores store udvalg af PS4-tilbehør kan du bl.a. finde greb, ekstra controllere og rat- og pedalsæt, diverse kabler og øvrige tilbehørssæt. Priserne er billige og der er gode køb at vælge imellem – så i udvalget findes helt sikkert også noget tilbehør, der matcher din pengepung.

 

Vælg et praktisk vægbeslag

Hvis din PS4 oftest ender med at ligge og flyde ved fjernsynet, kan du undgå unødigt rod med et af de praktiske vægbeslag. Med vægbeslaget kan du montere din PlayStation 4 på væggen for en stilren, men funktionel opbevaring. Det er både let og enkelt at montere beslaget, da det nem kan gøres med en skruetrækker eller en boremaskine.

 

Spil multiplayerspil med ekstra PS4 controllere

Er I flere, der skal deles om en PlayStation 4? Med et eller flere ekstra controllere kan I gøre spiloplevelsen endnu sjovere med multiplayerspil – så skal I ikke vente på hinanden, men har muligheden for at spille sammen. Det er nemt og hurtig at parre din PlayStation med de ekstra controllere og du kan bruge helt op til fire controllere på én gang. Du kan også vælge rat og pedalsæt til et af de populære bilspil som GTA og Need for Speed, hvor du får en virkelighedstro og sjov oplevelse.

 

Bestil PS4 tilbehør online i dag

Få den komplette spiloplevelse med ekstra PS4-tilbehør, som du hurtigt og nemt kan bestille hjem fra vores store udvalg på Bilka.dk. Gør det allerede i dag – vi leverer fragtfrit ved ordrer over 1000,- og giver 30 dages returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til forventningerne.