Gamer-mus

En gamer-mus er et vigtigt stykke udstyr til at game, så du kan forbedre din præcision og hurtighed. Herunder finder du et bredt udvalg af gaming-mus fra forskellige populære mærker og i forskellige prisklasser, så der er noget for både den professionelle gamer og for hobby-gameren.

Bliv en bedre gamer med en god mus

En god gamer-mus er alfa og omega for, hvordan du klarer dig som gamer. Der er stor forskel på en standard-mus og en gamer-mus. Ligesom du har brug for en god gamer-PC og en god gamer-skærm, har du også behov for en god mus, som lever op til dine krav.

Tre grunde til at købe en gamer-mus

  • Bedre greb og komfort
  • Højere følsomhed
  • Mulighed for at skifte DPI (hastighed)

DPI står for 'dots per inch' og siger noget om, hvor mange gange musen opfatter og reagerer på en ændring. Det er en fordel at kunne skifte mellem DPI, for i nogle spilsituationer vil det være en fordel med en høj hastighed, hvor det i andre situationer vil være mere fordelagtigt med en lavere hastighed for at kunne yde en endnu bedre præcision.

Den bedste gamer-mus

Hvilken model er den bedste gamer-mus? Det spørgsmål har mange stillet sig selv, og de fleste er kommet frem til, at det er svært at sige. Det er nemlig meget individuelt, hvad der prioriteres af egenskaber ved en god mus, og dertil er der også forskellige funktioner, der er mere eller mindre vigtige, afhængig af hvilket spil, du spiller.

På trods af dette er det alligevel muligt at stille nogle klare fordele op ved at vælge en god gamer-mus. Især i skydespil kræver det en mus, som reagerer enormt hurtigt. Med en gamer-mus med en polling rate på omkring 1 ms er du godt med, i forhold til en standardmus, som har en polling rate på omkring 2-3 ms.

Derudover har mange gaming-mus mulighed for at blive tungere ved at sætte små vægtklodser på. Det gør det muligt for dig at tilpasse musen præcis til dine behov.