Gamer-tastatur

Leder du efter et godt gamer-tastatur? Her finder du et stort udvalg af lækre gaming-tastaturer, som er udviklet specielt til gaming. De mange funktioner, som f.eks. hurtig reaktionsevne, lang holdbarhed og lys gør din spiloplevelse meget bedre. Lad dig inspirere til dit næste gaming-keyboard-indkøb.

En uundværlig del af gaming-udstyret

Et godt tastatur til gaming er et must-have, hvis du interesserer dig bare en lille smule for at game. F.eks. kan du på et ganske almindeligt tastatur ikke trykke mange knapper ned på samme gang, da tastaturet ikke vil registrere alle knapperne ordentligt. Det kan du på et gaming-keyboard, og det vil der i mange spilsituationer være brug for at kunne.

Tre grunde til at købe et gaming-tastatur

  • Reagerer godt på alle tryk på flere taster samtidig
  • Det yder modstand og holder derfor længere
  • Giver mulighed for at programmere taster

Et gamer-keyboard er fremstillet til gaming og til at tage imod nogle – af og til – hårde tryk. Det er derfor mere holdbart end et traditionelt tastatur og kan holde i længere tid uden at tasterne sætter sig fast eller går i stykker på anden vis.

De fleste gaming-keyboards har desuden mulighed for at blive programmeret efter dit behov, så du bestemmer hvad de forskellige taster skal kunne.

Et gaming-keyboards mange funktioner

En funktion som et gamer-keyboard er udstyret med, i modsætning til mange af de almindelige tastaturer, er belysning. Det giver både en cool effekt, når du spiller, men det har også den fordel, at du har et godt overblik over tastaturet, selv når det er mørkt. Nogle tastaturer har flere farver og lysindstillinger at vælge imellem, mens andre kun har en enkel.

Mange gaming-keyboards er desuden udstyret med USB-hub og minijack-stik, så du nemt kan tilslutte dit headset eller mus til det.

Dertil er gummipropper i bunden en god funktion, da det sikrer, at tastaturet står stabilt i kampens hede. Et aftageligt håndledsstøtte kan derudover være med til at optimere komforten.

At du kan indstille nogle af tasterne på keyboardet til at gøre noget bestemt, som f.eks. en indkodet kombination af flere taster, er genialt, da det kan gøre det lettere at udføre kommandoer i et spil. Denne funktion kaldes for macro, og placeringen af macro-tasterne kan variere fra tastatur til tastatur.

Find dit nye gamer-keyboard hos Bilka.dk

Bilka.dk er dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge! Det gælder både, når du skal finde dit nye tastatur til gaming, men også med alt andet udstyr til at game med, såsom gaming borde og stationære gamer pc'er