Gamer skærme

Som gamer skal du naturligvis bruge en gamer skærm i høj kvalitet, så spiloplevelsen bliver så god som muligt. Herunder finder du et bredt udvalg af skærme i forskellige størrelser, der alle lever op til de høje krav i forhold til hastighed, grafik m.m. Find din nye gaming skærm i udvalget i dag.

Optimér dit game med en gaming skærm

Det kan betale sig at investere i en ordentlig gaming skærm. Lige meget om du spiller computer i din fritid, som en større hobby eller på professionelt niveau, kan du mærke forskel på gode og dårlige gamer skærme. En PC-skærm som ikke er udviklet til gaming, vil give dig en dårlig oplevelse, der kan gøre det svært at følge ordentligt med i spillet.

Derfor skal du købe en gamer skærm:

  • Har højere opdateringshastighed

  • Fantastisk grafik

  • Gør spiloplevelsen langt bedre

Ud over en god stationær gamer PC er gode gaming skærme noget af det vigtigste at investere i som gamer. Nogle sværger til at specifikt mærke, mens andre vælger den absolut bedste gamer skærm på markedet – og andre igen prioriterer også prisen højt. Lige meget hvad du er til, så er der mulighed for at finde en model, som passer dine behov på Bilka.dk.
 

Vælg gamer skærm ud fra Hz og G-Sync

Når du skal vælge den bedste gamer skærm til at fuldende udstyret på dit gamer bord, er Hz og G-sync to ting, som er værd at kigge efter.

Hz (skærmfrekvens) siger noget om skærmens opdateringshastighed, som er det antal billeder, skærmen viser pr. sekund. Jo flere billeder skærmen viser, jo bedre grafik og flow i spillet vil du opleve. Hvis skærmen kun skulle bruges til at arbejde ved ville 60 Hz være fint, men når du skal bruge skærmen til spil, skal du op over de 60 Hz for at få den bedste oplevelse – og gerne op til omkring 144 Hz, som er det de professionelle gamere har.

G-Sync er en forholdsvis ny teknologi, som forbinder grafikkortet med skærmen – noget der ikke har kunnet lade sig gøre før. Det gør, at billederne bliver sendt fra grafikkortet til skærmen på en smart måde, så du ikke skal belemres med forsinkelser i billedet under dit spil. Næsten samme slags teknologi findes i det såkaldte Free-Sync, som også får grafikkort og skærm til at kommunikere bedre, så outputtet optimeres.

Køb gaming skærme online på Bilka.dk

Under hver gaming skærm i udvalget her på Bilka.dk kan du læse alle specifikationer, hvilket gør det let og overskueligt at finde den helt rigtige skærm. Herefter bestiller du den nemt hjem til din adresse, og du slipper derfor for alt bøvlet med at finde den i den fysiske butik og bagefter transportere den hjem til dig.