PC-skærme

Her på siden finder du vores spændende udvalg af forskellige computerskærme af høj kvalitet. Vælg mellem flere forskellige modeller fra anerkendte mærker som bl.a. Acer, Apple, ASUS, Lenovo og Samsung. Gå på opdagelse i udvalget og find din nye PC-skærm på Bilka.dk i dag.

DEN STORE GUIDE OM PC SKÆRME

Bliv klogere på elementer som responstid, skærmopløsning og opdateringsfrekvens med denne guide, når du skal købe en computerskærm, der matcher dine behov. 

Stort udvalg af computerskærme

At vælge den rette PC-skærm har stor betydning for din computeroplevelse. Med det rette computerudstyr bestående af computerskærm, computermus og tastatur, får du den bedste computer at arbejde ved. Det er derfor vigtigt, at du vælger en computerskærm, der matcher netop dit behov.

Hos Bilka har vi derfor samlet et skarpt udvalg af PC-skærme, der er designet til at opfylde forskellige behov. Lad dig derfor inspirere i vores udvalg, hvor du finder mange modeller fra populære og kendte mærker som bl.a. Acer, Apple, ASUS, Lenovo og Samsung.
 

Sådan vælger du den rette PC-skærm

Når du skal vælge en ny computerskærm, er det vigtigt at vælge en model, der opfylder dine behov. Nogle af de faktorer du skal tage stilling til er bl.a. skærmstørrelse, skærmopløsning og responstid.
 

1. Skærmstørrelse

Når du skal vælge en ny PC-skærm, kan det være svært at vide, om du skal vælge den største eller mindste model. Computerskærme fås i mange størrelser, men skal du have den mest optimale skærm, bør du vælge en skærmstørrelse på mellem 21,5 og 24 tommer. Denne størrelse passer perfekt på bordet uden at dominere – og så har den en passende størrelse, der egner sig til arbejde og underholdning. I dag benytter mange sig af to skærme, men synes du det er for meget, kan du eventuelt vælge én stor PC-skærm.
 

2. Skærmopløsning

Skærmopløsningen har betydning for, hvor meget der er plads til på skærmen. Jo højere skærmopløsning, jo mere overblik kan du få på skærmen. Derfor er det en god idé at vælge en PC-skærm med høj opløsning. En opløsning på 1920 x 1080 er i dag blevet udbredt. Når du vælger en ny skærm, er det derfor en fordel at gå efter en model, der opfylder dette kriterium.
 

3. Responstid

Responstiden er et vigtigt kriterium for mange, når de vælger computerskærm. Responstiden siger nemlig meget om, hvor hurtig skærmen reagerer på handlinger. Til en gamer, er det derfor vigtigt med en høj responstid, så man får den mest optimale spiloplevelse.

En gamer bør derfor gå benhårdt efter en gaming skærm med en responstid på 2 millisekunder eller derunder. Søger du derimod en PC-skærm til kontorbrug eller netsurfing, kan du nemt klare dig med en responstid på 7 millisekunder eller derunder.
 

Lad dig inspirere af vores sortiment her på siden, hvor du finder computerskærme i mange forskellige størrelser. Her kan du med sikkerhed finde en ny skærm til din computer.