Tastaturer

Orienter dig om vores flotte udvalg af kvalitets tastaturer til både Android, Apple iOS, Mac, Pc og diverse spilkonsoller her på siden. Vi tilbyder modeller fra kendte mærker som Belkin, Lenovo, Logitech Microsoft og Samsung. Se blandt andet vores fine udvalg af Razer tastaturer, der er designet specielt til gaming med fuldt programmerbare knapper og med justerbare lyseffekter.

Få en mere simpel hverdag med et trådløst tastatur

Er du træt af kabler i bunkevis på skrivebordet, så bør du overveje et trådløst tastatur. Det forbinder du blot med Bluetooth til din moderne computer, og du kan nu taste løs som aldrig før.

Et trådløst computer tastatur bruger udskiftelige batterier eller et genopladeligt batteri, som du nemt oplader fra stikkontakten eller din computer. Når batteriet er opladet, så holder det strøm i flere timer. Bagefter  kan du let arbejde, læse nyheder eller noget helt tredje på din computer.

Vælger du et trådløst tastatur, så bør du være sikker på, at din computer er kompatibel med tastaturet. Det vil sige, at din bærbar eller stationær skal understøtte den Bluetooth version, som dit nye tastatur også bruger. Har du en computer uden indbygget Bluetooth, så har flere af vores tastaturer et medfølgende USB-stik, som efterfølgende skaber et trådløst signal fra computeren til tastaturet.

Hvilket tastatur bør jeg vælge?

Først og fremmest er det godt at være sikker på, at dit nye tastatur passer til din computer. Vælger du for eksempel en model til Windows, selvom du har Mac, så kan du miste gode funktioner.

Vi har heldigvis modeller til både Windows og Mac i vores udvalg. Skal du bruge tastaturet til et specielt behov, så har vi også et til dig. Det kan  for eksempel være, du skal bruge en model til gaming? Så kan du vælge blandt fede varianter, som enten har mekaniske- eller membrantastatur. En variant med taster af membran er mere støjsvag og er derfor nyttige til streamers, eller hvis du sidder sammen med andre og gamer.

Skal du derimod bruge et tastatur til at skrive e-mails, tjekke nyheder eller skrive en roman, så kan du vælge en variant med håndledsstøtte og ergonomisk design. På den måde har du den mest optimale komfort. Er du ikke tilfreds med dit nye tastatur, så kan du gøre brug af vores ubegrænset returret.