Tastaturer

Her på siden finder du vores samlede udvalg af kvalitets tastaturer til både Android, Apple og PC. Vi tilbyder modeller fra kendte mærker som Logitech, Steelseries, Razer og Apple, med et væld af forskellige funktioner, knapper og lyseffekter. Gå på opdagelse og find det rette tastatur for dig.

Hvilket tastatur skal jeg vælge?

Først og fremmest er det godt at være sikker på, at dit nye tastatur passer til din computer. Vælger du for eksempel en model til Windows, selvom du har Mac, så kan du miste gode funktioner.

Vi har heldigvis modeller til både Windows og Mac i vores udvalg. Skal du bruge tastaturet til et specielt behov, så har vi også et til dig. Det kan for eksempel være, du skal bruge en model til gaming? Så kan du vælge blandt fede gaming tastaturer, som enten har mekaniske- eller membrantastatur.

Skal du derimod bruge et tastatur til at skrive e-mails, tjekke nyheder eller skrive en roman, så kan du vælge en variant med håndledsstøtte og ergonomisk design. På den måde har du den mest optimale komfort. Er du træt af kabler i bunkevis på skrivebordet, så bør du overveje et trådløst tastatur. Det forbinder du blot med Bluetooth til din computer, og du kan nu taste løs som aldrig før.

Vælg mellem membran og mekanisk tastatur

I vores udvalg af tastaturer har du mulighed for at vælge modeller med membran eller mekaniske taster. Forskellen er tydelig, og du vil også kunne opleve en forskel.

Et mekanisk tastatur har nemlig tendens til at larme mere end en variant med membrantaster. Så kan du godt lide den mekaniske og responsive følelse, som du får ved et mekanisk tastatur, så vil dette tastatur klart være det rette valg for dig.

Leder du derimod efter et tastatur til din arbejdsplads, så er et membrantastatur måske mere praktisk. Så forstyrrer du nemlig ikke dine kolleger, og du kan fordybe dig i dine vigtige arbejdsopgaver. Et støjsvagt membran tastatur nyttigt til streamers, eller hvis du sidder sammen med andre og gamer.

På Bilka.dk forhandler vi begge slags tastaturer fra anerkendte mærker, som blandt andet Logitech, Steelseries, Apple og Deltaco. Så kan du føle dig sikker på, at kvaliteten og designet er, som det skal være. Lyder det som noget for dig? Så udforsk vores mange designs, mærker og variationer af tastaturer lige her. Er du ikke tilfreds med dit nye tastatur, så kan du gøre brug af vores ubegrænset returret.