Trådløse tastaturer

Er dit skrivebord præget af kabler til alverdens produkter, så få et renere og mere overskueligt setup med et trådløst tastatur. Tilslut det til din computer, spillekonsol eller tablet. Læs mere om vores trådløse keyboards her på siden.

Tilslut dit nye tastatur til din spillekonsol

Ønsker du at hæve dit niveau i den store gaming-verden til nye højder? Så kan du gøre det med et trådløst tastatur. Du er måske vant til at bruge en controller til dine mange spil, men du kan faktisk opleve mere præcision, hvis du bruger et pålideligt tastatur og en smart mus. En mus og et tastatur giver dig nemlig mulighed for at styre dit spil mere præcist, da musen kan være mere følsom fremfor knapperne på en controller.

Derfor er et trådløst tastatur til PC noget for dig

Skifter du arbejdsposition i løbet af dagen, så kan du let tage dit nye trådløse tastatur med under armen. Der er nemlig ingen ledninger, som du skal forbinde til din computer eller tablet, da den er tilsluttet med Bluetooth. På den måde kan du nemt sætte dig godt til rette, tænde for tastaturet og taste på livet løs.

Det er desuden nemt at parre det trådløse keyboard til din computer, da du blot skal tilslutte det med Bluetooth eller et USB-stik der medfølger i nogle af modellerne. Har du derimod en computer uden indbygget Bluetooth, så sætter du blot det lille USB-stik i computeren og forbinder det med musen.

For at du kommer nemmest og hurtigst i gang med dit nye tastatur, så bør du være sikker på, at det passer sammen til din tablet, computer eller spillekonsol. Vælger du for eksempel et trådløst tastatur til Mac selvom du bruger Windows, så kan det være, at du mister nyttige funktioner i tastaturet. Det kan for eksempel være justering af lyset eller lyden på din computer.

Derfor har vi i vores sortiment samlet nogle af de bedste trådløse tastaturer, som passer til flere mærker. Under produktbeskrivelsen på dit udvalgte produkt kan du læse mere om specifikationerne, og hvilket styresystem tastaturet passer til.