Trådløse tastaturer

Er dit skrivebord præget af kabler til alverdens produkter, så få et renere og mere overskueligt setup med et trådløst tastatur. Tilslut det til din computer, spillekonsol eller tablet. Læs mere om vores trådløse keyboards her på siden.

Vælg trådløst tastatur til PC

Skifter du arbejdsposition i løbet af dagen, så kan du let tage dit nye trådløse tastatur med under armen. Der er nemlig ingen ledninger, som du skal forbinde til din computer eller tablet, da den er tilsluttet med Bluetooth. På den måde kan du nemt sætte dig godt til rette, tænde for tastaturet og taste på livet løs.

Et trådløst computer tastatur bruger udskiftelige batterier eller et genopladeligt batteri, som du nemt oplader fra stikkontakten eller din computer. Når batteriet er opladet, så holder det strøm i flere timer. Bagefter kan du let arbejde, læse nyheder eller noget helt tredje på din computer.

Det er desuden nemt at parre det trådløse keyboard til din computer, da du blot skal tilslutte det med Bluetooth eller et USB-stik der medfølger i nogle af modellerne. Har du derimod en computer uden indbygget Bluetooth, så sætter du blot det lille USB-stik i computeren og forbinder det med musen.

Husk det tekniske set-up når du køber et trådløst tastatur

Vælger du et trådløst tastatur, så bør du være sikker på, at din computer er kompatibel med tastaturet. Det vil sige, at din bærbar eller stationær skal understøtte den Bluetooth version, som dit nye tastatur også bruger. Har du en computer uden indbygget Bluetooth, så har flere af vores tastaturer et medfølgende USB-stik, som efterfølgende skaber et trådløst signal fra computeren til tastaturet.

Hvis ikke du sikrer dig, at tastaturet er kompatibelt med din enhed, tablet eller computer, kan det også være, at du mister nyttige funktioner i tastaturet. For eksempel, hvis du vælger et trådløst tastatur til Mac, selvom du bruger Windows, kan der måske opstå problemer med justeringen af lyset eller lyden på din computer.

Derfor har vi i vores sortiment samlet nogle af de bedste trådløse tastaturer, som passer til flere mærker. Under produktbeskrivelsen på dit udvalgte produkt kan du læse mere om specifikationerne, og hvilket styresystem tastaturet passer til.