Trådløse mus

Er din nuværende computermus slidt? Så led ej længere. Her på siden finder du et fint udvalg af trådløse mus, som du let kan forbinde til din computer. Vi forhandler mus fra populære mærker. Find en billig trådløs mus på Bilka.dk.

Derfor bør du vælge en trådløs mus

Du har formentlig allerede alverdens genstande på din arbejdsstation, og kabler bør være det sidste, som du ser på dit pæne skrivebord. Derfor er en trådløs mus det oplagte valg, hvis du ønsker at gøre dit setup mere praktisk. Med en trådløs mus fra vores udvalg har du en makker til flere mærker, da du blot forbinder musen til din computer med Bluetooth. Du bør dog være opmærksom på, at din computer har indbygget Bluetooth.

Den trådløse mus oplader du med udskiftelige batterier eller med det medfølgende USB-kabel, som du blot sætter i stikkontakten. Er det en moderne mus, får du også god batteritid, da flere af modellerne kan holde til over 14 timer på én opladning. Det vil sige, at hvis du har en lang arbejdsdag, så er der strøm til alskens opgaver. Løber batteriet imod alt forventning tør for strøm, så kan du blot sætte den i computeren med et kabel.

Har din nuværende computer ikke Bluetooth? Så kan du på Bilka.dk også finde et bredt udvalg af smarte computere. Vi har både bærbare og stationære modeller.

Få en god start med din nye trådløse computermus

Har du glædet dig til at komme i gang med din nye mus, har vi også et godt udvalg af tilbehør, som du kan bruge til din computer og mus. Du kan for eksempel tage et kig på de ergonomiske tastaturer, som også er at finde i trådløse modeller. På den måde slipper du for kabler på dit skrivebord, og du har mere plads til billeder af familien, en kop kaffe eller noget helt tredje.

For at du udnytter din mus bedst, så er en skridsikker musemåtte også god at have. Så undgår du, at din trådløse mus hakker eller glider på grund af gnidninger i underlaget.