Badeværelsesmøbler 90 cm

Mangler du lidt ekstra plads på badeværelset? Eller er du ved den helt store ombygning af toilettet? Så kan du med fordel overveje et badeværelsesmøbel på 90 cm. På Bilka.dk kan du finde badeværelsesmøbler i forskellige designs, så du kan vælge netop den model, der passer til dit hjem.

Få mere plads med et badeværelsesmøbel på 90 cm

Det er sjældent en dårlig idé at sørge for, at du har rigeligt med plads i dit hjem. Det gælder selvfølgelig også på badeværelset. Med mere plads får du nemlig ingen problemer med at gemme tandbørster, hårpleje, håndklæder og lignende af vejen. Det skaber for det første et bedre overblik, men det hjælper dig også med at få et mindre rodet badeværelse.

Med 90 cm får du masser af ekstra plads. Gider du ikke at have håndklæderne gemt væk ude i gangen eller i soveværelset, er det dermed en god størrelse. Det er dog ikke alle typer badeværelse, der tillader ret store badeværelsesmøbler. Heldigvis kan du på Bilka.dk også finde et badeværelsesmøbel på 60 cm. Dermed er der gode muligheder for at finde en løsning, der passer ind i netop dit hjem.

 

Lad Bilka.dk hjælpe med at pifte badeværelset op

Det kan nogle gange være fristende at få frisket badeværelset lidt op. Med tiden kan møbler gå af mode eller gå i stykker. Ligeledes kan du i forbindelse med flytning have lyst til at skabe et helt nyt badeværelse, der er designet lige efter dit hoved. Men hvis du ikke har tid til eller mod på at gå i gang med den helt store renovation, så kan små ændringer også gøre en verden til forskel.

Badeværelsesmøbler behøver ikke være svære eller tidskrævende at udskifte. Og når du går på opdagelse på Bilka.dk, kan du eksempelvis støde på flotte og solide løsninger såsom:

 

Hvis du derfor blot vil skifte et par møbler ud, er udvalget på Bilka.dk et godt sted at starte. Desuden tilbyder vi også ubegrænset returret, så du roligt kan lade dig friste. På den måde kan du hurtigt få givet badeværelset nyt liv.