Træbeskyttelse – optimal pleje til dit træværk

Hvis du mangler træbeskyttelse og pleje til dit træværk, kan du finde det i vores udvalg her. Du kan vælge imellem flere forskellige farver, kvaliteter og brands, og du finder både olie- og vandbaseret maling. Bestil det hjem fra Bilka.dk i dag – vi leverer det fragtfrit til butik, når du køber for over 1000,-. Bilka.dk – Danmarks største vareudvalg!

Tilbage til udendørsmaling >

65 produkter
Fås kun i butik
400 kr. 899 kr.
Fås i 6 farver
Terrasseolie til grundbehandling og renovering
229 kr. 499 kr.
Terrasseolie til grundbehandling og renovering
129 kr. 299 kr.
Terrasseolie til grundbehandling og renovering
129 kr. 299 kr.
Til udendørs træbeskyttelse
299 kr.
Fås i 3 farver
Terrasseolie til grundbehandling og renovering
229 kr. 499 kr.
Terrasseolie til grundbehandling og renovering
129 kr. 299 kr.
Fås kun i butik
200 kr. 449 kr.
Fås i 8 farver
Terrasseolie til grundbehandling og renovering
229 kr. 499 kr.
Solignum cubic 100 6 liter
1.049 kr.
Fås i 3 farver og 1 varianter
Til udendørs træbeskyttelse
699 kr.
Fås i 7 farver
Til udendørs træbeskyttelse
949 kr.
Fås i 8 farver

Hvad skal jeg gøre, inden jeg bruger træbeskyttelse?

Det vigtigste at have styr på, når man skal benytte sig af træbeskyttelse, er at man grundigt vasker det træ, man skal til at male. Det gør man blandt andet for at fjerne det værste trafikos, smuds, alger og mos. Denne afvaskning er med til at forlænge træets levetid. En tydelig indikator på at træet ikke er vasket grundigt nok, er at malingen vil have en tendens til at krakelere.


En anden ting man skal være afklaret med, er hvor vidt man ønsker at male med rulle og pensel, eller om man vil bruge en sprøjtepistol. Du kan naturligvis finde begge dele under vores maleudstyr.

Find træbeskyttelse på Bilka.dk

Hvis du har udendørs træværk, har du højest sandsynligt stor interesse i at holde det pænt og modstandsdygtigt så længe som muligt. Til det formål er det helt essentielt, at du behandler træet med træbeskyttelse. Det omskiftelige danske vejr med sol, vind og regn tærer nemlig hårdt på dit træværk.

  • Forskellige malingtyper
  • Vælg imellem vandbaseret og oliebaseret
  • Beskyt dit træværk mod vind og vejr

På Bilka.dk finder du et udvalg af træbeskyttelse til forskellige typer træbeskyttelse i flere farver, kvaliteter og prisklasser. Du kan vælge imellem både olie- og vandbaseret træbeskyttelse.

Vælg det rigtige beskyttelse til dit træværk

For den optimale behandling at du vælger den rigtige træbeskyttelse til netop dit træværk. Overordnet skelnes der imellem to typer - oliebaseret og vandbaseret træbeskyttelse. Hvilken af de to, du skal vælge, afhænger for det første af, hvad du tidligere har behandlet træværket med. Er dit træværk tidligere behandlet med oliebaseret træbeskyttelse, kan du både bruge vand- og oliebaseret træbeskyttelse – men hvis du tidligere har anvendt vandbaseret træbeskyttelse, kan du ikke behandle det med oliebaseret træbeskyttelse.

Vandbaseret træbeskyttelse udmærker sig ved at være miljøvenligt, der tillader træet at ånde. Denne type beskyttelse modvirker dermed svamp og fugt, og er det mest almindelige valg.

Oliebaseret træbeskyttelse er at foretrække til et slidt træværk, da det gør træet modstandsdygtigt overfor yderligere slitage. Med vandbaseret træbeskyttelse er der tale om en overfladebehandling – hvorimod den oliebaserede udgave går langt mere i dybden på træet.

Klargøringen er vigtig

Det er ikke kun typen af træbeskyttelse, der har stor effekt på, hvor godt et resultat du får. Uanset om du vælger vandbaseret eller oliebaseret træbeskyttelse, er det meget vigtigt, at du rengør træet inden påføringen. Er træværket ikke fuldstændigt rengjort risikerer du, at træbeskyttelsen ikke vil hænge ordentligt fast.

Køb træbeskyttelse online i dag

Kom det danske vejr i forkøbet med den rigtige træbeskyttelse til dit træværk på Bilka.dk og bestil i dag. Vi leverer fragtfrit til Bilka, føtex eller Netto, når du handler for over 300,-. Hvis du mangler yderligere råd til, hvordan du får dit træværk til at leve længst, kan du se vores forskellige guides til træbehandling. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge. Det gælder også alt, hvad du skal bruge til dit proijekt som malerudstyr og rengøringsprodukter inden behandlingen.