Maleruller

Det kan være nødvendigt fra tid til anden at give overfladerne i dit hjem en overhaling. Står du overfor et maleprojekt i din bolig, og er du i tvivl om, hvor du starter? Så find inspiration her på Bilka.dk. Vi har et stort udvalg af malerruller til alle formål. 

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger malerruller? 

Hvis farven er ved at blive mat på væggene i soveværelset eller stuen, så kan en omgang maling gøre underværker. Med den rigtige maling og det korrekte udstyr kan du næsten få rummet til at se splinternyt ud igen. 

Men så melder spørgsmålet sig måske: Hvilket malerudstyr er det bedste at bruge til dit specifikke projekt? Der findes et meget stort udvalg, når det kommer til både malerpensler og maleruller, og på Bilka.dk kan du få dem i alle udformninger, størrelser og typer. 

Hvis du skal male en kompliceret overflade med mange hjørner, kroge og svært tilgængelige steder, så vil det være bedst at anvende en mindre malerpensel. Med sådan en kan du langt lettere komme til, og dit arbejde vil blive mere præcist. Men hvis det område, du skal male, er bredt og åbent, så gå med fordel efter de større maleruller, som dækker et stort areal. 

Hvilken malerulle skal jeg gå efter? 

Du kan både købe din malerulle enkeltvis eller som del af et rullesæt, hvor du får skaft og malerbakke med – smart og praktisk. Selve malerrullerne kommer i forskellige materialer, som har hver deres fordel. Du kan for eksempel få maleruller til: 

  • Let grove overflader såsom tapet eller væv 
  • Meget grove overflader såsom facader 
  • Helt glatte overflader  


Materialerne veksler fra polyester, nylon og mikrofiber til skum, mohair og akryl, så der er et rigt udvalg at vælge imellem. Det er også værd at overveje selve skaftet – på Bilka.dk kan du få komfortskafter, som ligger ekstra godt i hånden og mindsker dit besvær under arbejdet. 

Find alt, hvad du skal bruge til dit næste maleprojekt her på hjemmesiden. Vi har Danmarks største vareudvalg, og vi sørger altid for at yde den allerbedste service til vores kunder. Vi glæder os til at handle med dig. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til malerruller