Unbox Now

Slip hyggen løs med brætspil som familien kan samles omkring. Unbox Now spillene er en samling af brætspil, der har vist sig at være underholdende at spille, nemme at lære og lette at sætte op så det er klart til at gå i gang. Derudover er de alle best-sellers. Med Unbox Now kan du let finde frem til dit næste favoritspil.

Få de gode brætspilsoplevelser med Unbox Now

Unbox Now er et brand, der tager udgangspunkt i de kriterier familier og venner støder på når det handler om at have en god oplevelse sammen, hvor alle kan føle sig inkluderet. Unbox Now spillene har alle høje salgstal bag sig, og stiller på denne måde garanti for en god oplevelse. De 11 spil har tilsammen vundet over 140 priser på globalt plan og er nogle af de mest velkendte titler på markedet. Så hvis du har prøvet et Unbox Now spil kan du trygt gå på opdagelse i de andre titler.

 

Reglerne er tilgængelige online

Med Unbox Now får du del i et loyalitetsprogram, hvor du optjener gratis indhold og onlinefunktioner, som f.eks. vejledninger, videomateriale og regler. Unbow Now-produkter inkluderer derudover også gratis adgang til Board Game Arena, den største platform for online brætspil i verden. Lær mere om Unbox Now på www.unboxnow.dk.

 

Spil til alle lejligheder

Om du er til spændingsfyldte strategispil, hyggelige oplevelser eller stunder fyldt med højlydt latter, så har Unbox Now lige noget for dig!