Jens Henrik Jensen bøger

Er du vild med krimi, så vil du formentlig også kunne lide Jens Henrik Jensens bøger. Fortællingerne er nemlig blevet taget godt i mod i de nordiske lande. Sæt dig godt tilrette, og opdag de betagende historier fra Jens Henrik Jensen

Oplev trilogier på højeste niveau

Jens Henrik Jensen er blandt de bedste danske krimiforfattere og har vundet adskillige priser for sit arbejde med de velskrevne trilogier. De omhandler blandt andet:

  • Kazanski-trilogien
  • Portland-trilogien
  • Oxen-trilogien

 

Bøgerne opretholder et højt niveau fra start til slut, og det har resulteret i, at bøgerne er blevet udgivet i flere lande udenfor Danmarks grænser. De tre trilogier går under Danehof-trilogien og er elsket af mange danskere. Har du fulgt med på Jens

Henrik Jensens utrolige rejse med utallige krimiromaner siden 1997, så vil vores udvalg af bøger af Jens Henrik Jensen formentlig stadig vække din interesse.

Den seneste trilogi er Oxen-serien, der handler om Niels Oxen, som er krigsveteran, og som forsøger at skabe en mening med tilværelsen - på trods af krigstraumer. Trilogien har modtaget en storm af ros fra læsere og anmeldere, som gør Oxen-trilogien til ét af Jens Henrik Jensen mest anmelderroste værker.

Køb bøger af Jens Henrik Jensen på Bilka.dk

Det er altid hyggeligt at slænge sig i den bløde sofa med et varmt tæppe og en god bog. Følelsen er noget helt specielt, og det kan være opskriften på hyggelige stunder. Den følelse kan du også opleve med udvalget fra Bilka.dk, da vi har bøger til forskellige behov. Du kan derfor også finde børnebøger, faglitteratur, biografier eller noget helt fjerde. Vi er mere end bare en butik - vi står for oplevelser til hele familien.

Udover at vi sælger et bredt udvalg af bøger, så har vi Danmarks største vareudvalg, som kan gøre din læseoplevelse en smule bedre. Måske kan en flot lampe i god kvalitet friste, så du kan læse bogen i den bedst mulige belysning. Vælger du det forkerte produkt, så kan du også nemt og hurtigt returnere dine produkter, hvis de er i intakt og original emballage. Husk din kvittering.