Doro mobiltelefoner - nemmere bliver det ikke

Det er ikke uden grund, at en Doro mobiltelefon er kåret til Danmarks mest ældrevenlige mobil. Doro mobiltelefoner har stort display, store taster, logiske genvejstaster og er i det hele taget så nemme at bruge, at alle kan være med. Doro er produceret specielt til ældre mennesker, og har som sådan kun de funktioner, der er allermest nødvendige. Nogle af Doro mobilerne kan kun ringe og modtage opkald, andre kan tillige bruges som vækkeur, lommeregner og radio. Enkelte Doro mobiler understøtter desuden teleslynge.

Mobiltelefon til ældre

I denne guide hjælper vi dig med at vælge den rigtige seniortelefon. Du får fem fordele ved at vælge en ældrevenlig telefon og vi hjælper dig med, hvilke overvejelser du skal gøre dig, så du finder den telefon, der passer bedst til dig og dine behov.

Guides om mobiltelefoner

Doro Mobiltelefoner

Det er vigtigt for os at holde kontakt med familie og venner. Det gælder også for de ældste medlemmer af familien. Der er nye funktioner og Apps måske ikke største fokus, men det basale i at kunne foretage et opkald til familien er derimod afgørende. Med en telefon fra Doro får du muligheden for at holde kontakten med dem omkring dig uden at skulle belemres med unødvendige funktioner.
Der findes flere forskellige Doro modeller, men fælles for telefonerne fra Doro er, at de er lette at betjene, da funktionerne er få. Har du behov for en Doro telefon med mulighed for både Sms og email, så laver Doro også smartphones, som er simple i brug og betjening.
Doro er nok mest kendte for deres helt enkle telefoner med få taster. Disse telefoner er perfekte til ældre mennesker, som har udfordringer med synet og kun skal bruge telefonen til opkald.

Doro kan hjælpe både ældre og familiemedlemmer

Flere af telefonerne fra Doro har en automatisk selvaktiverende alarm, som kan sættes op til at advare andre, hvis telefonens ejer skulle være faldet eller på anden måde kommet galt afsted. Selvom nogle af telefonerne er meget enkle og uden traditionelt tastatur (kun med hurtigopkald), så kan man stadig sende SMS til telefonerne. Doro har også telefoner med GPS positionering, som via GPS signalet kan fortælle hvor telefonen befinder sig. Det kan være en god hjælp, hvis man enten har et farligt arbejder, hvor man ofte opholder sig alene, eller som en ekstra sikkerhed til et ældre familiemedlem.