Juniormadrasser

Til en god juniorseng hører en god madras til. Her på siden finder du vores udvalg af juniormadrasser i forskellige størrelser, farver og materialer. Find den, der passer til dit barns seng herunder.

Juniormadras til dit barns seng

En god madras, der giver den rette mængde støtte og den størst mulige komfort, er essentiel for at du kan få en god nattesøvn. Det gælder ikke bare for voksne, men også for børn. Juniormadrasser er specielt tilpassede juniorsenge, og det er derfor sådan en, du skal gå efter, når husets mindste skal have en ny madras i sin seng.

  • En god madras er en forudsætning for en god nattesøvn

  • Passer til juniorsenge fra bl.a. Spiloppe

  • Vælg iblandt forskellige modeller i flere prisniveauer

Du finder en juniormadras til dit barns seng her på siden, hvor der er forskellige varianter at vælge imellem. Det gælder bl.a. madrasser til senge fra kvalitetsbrandet Spiloppe, som vi forhandler senge fra her på Bilka.dk. Vi har desuden modeller i flere prisklasser, så der er en madras til alle budgetter.
 

Hvilken juniormadras skal jeg vælge?

Lige såvel som at valget er mange, når du skal have en ny madras til din egen seng, er der også flere muligheder at vælge imellem, når det gælder en juniormadras. Det omhandler bl.a. materiale, da der er forskellige typer, som hver især har deres fordele. Til børn er det typisk en god idé at vælge memoryskum. Dette skyldes især at dette materiale er yderst åndbart, hvilket er en stor fordel, når barnet sover. En anden fordel ved denne madrastype er, at den tåler normal maskinvask (maksimalt 60 grader) og derfor er nem at vedligeholde og rense ved behov.

Udover madrasmaterialet gælder det også om at vælge den rigtige størrelse madras. Forinden købet skal du selvfølgelig være helt sikker på, hvilke mål dit barns seng har – så du får en madras, der passer i den seng, som dit barn har. Når det kommer til juniorsenge, er det typisk to størrelser, der gælder: 70x160 og 90x200. Dette varierer dog fra seng til seng, hvorfor du altså inden skal finde den eksakte størrelse.

Køb en madras til juniorsengen på Bilka.dk

Se vores udvalg her på Bilka.dk og bestil en online juniorseng på siden i dag. Her får du altid ubegrænset returret i tilfælde af, at dine nyindkøbte varer ikke lever op til dine forventninger. Find alt du mangler i Danmarks største vareudvalg på Bilka.dk, der er meget mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.