Nordisk Fjer T90 red line topmadras 140 x 200 cm

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Nordisk Fjer T90 red line topmadras 140 x 200 cm

Topmadrassens totale højde: ca. 9 cm

Kernen består af 6 cm Dynamisk hybridskum 40 kg / m³ (3,8 kPa). Hybridskummet er et innovativt materiale, som har den specielle egenskab at have koldskummets elasticitet og memory-skummets robusthed samt levetid. Dette sikrer en mild støtte til hele kroppen. Kernen er glat skåret og skummet er blåt. 
Derudover er der 2 cm viskoelastisk "MemoBlu" 30 kg / m³. Memory-skummet er quiltet ind i våret af topmadrassen – dog kun på den ene side. MemoBlu har en lavere temperatur følsomhed, hvilket er med til at give et koldere sovemiljø. Det specielle viskoelastiske memory-skum har en lavere temperaturfølsomhed end almindeligt termisk følsomt viskoskum. Dette medvirker, at skummet ikke bliver lige så hurtigt hårdt ved lavere temperaturer.
Den anden side af våret er det quiltet med 150 g / m² polyesterklima fiber.
Grundet de to forskellige overflader på topmadrassen, er den vendbar og det giver to forskellige hårdheder. 
Våret er deleligt, da det udstyret med en lynlås hele vejen rundt om kernen, så det er nemmere at få af og på. Det er vaskbart ved 30 grader. 
Sørg for, at du har den korrekte madrasstørrelse. Madrassen kommer vakuum pakket, og kan ikke rulles sammen igen efter udpakning. Åbn derfor først madrassen når den er på rette sted. 
Dette produkt ankommer vakuum pakket. Når varen tages ud af plastomslaget skal den ligge 24 – 48 timer for at få den helt korrekte form. Da produktet er vakuum pakket afgiver det ved udpakning en lugt. Dette forsvinder ved luftning. 
Topmadrassen er testet for skadelige stoffer i henhold til Oeko-Tex Standard 100.
Vår: 100% Polyester
Kerne/skumquiltning: 100% Polyurethan
Venligst vær opmærksom på din vaskemaskines kapacitet. Betrækket må først lægges på kernen, når det er helt tørt. Kernen er ikke vaskbar.
For at forlænge topmadrassens levetid anbefaler vi at lægge en rullemadras på den side, du sover på.

Varenummer 100443029
ID 000000000086696601-EA
Model
  • T90
Skal samles
  • Nej
Fasthed
  • Fast
Størrelse
  • 140x200
Topmadras højde
  • 9 cm
Topmadras betræk
  • Polyester
Topmadras materiale
  • Koldskum
God, bedre, bedst
  • Bedst
Kernehøjde
  • 6 cm
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig