Sengetæpper

4 produkter
199 kr. - 249 kr.
Fås i 2 varianter
199 kr. - 249 kr.
Fås i 2 varianter
Fås i 2 størrelser
199 kr. - 249 kr.
Fås i 2 varianter
Fås i 2 størrelser
199 kr. - 249 kr.
Fås i 2 varianter

Sengetæpper

Et sengetæppe er prikken over i’et, der tilføjer en eksklusiv hotelstemning til dit soveværelse og får det til at se roligt, ryddeligt og indbydende ud for både dig selv og dine gæster. På Bilka.dk har vi sengetæpper i flere farver, modeller og størrelser. Find dit ønskede sengetæppe her, og bestil det hjem med bare få klik lige til døren eller til en butik nær dig. 
 
Morgenen var måske lidt hektisk, og du kommer nu hjem til en rodet bolig, hvor tallerknerne fra morgenmaden stadig står på køkkenbordet, og hvor der trænger til at blive gået en tur med støvsugeren. Men soveværelset står knivskarpt og indbydende og venter på dig. Hvorfor? Fordi du i al hast huskede at få lagt dit nye sengetæppe på, inden du drønede videre ud ad døren. 
 
Et simpelt sengetæppe kan nemlig gøre en stor forskel for udtrykket i dit soveværelse. Det betyder ikke længere så meget, om du nåede at rede sengen, eller om dynerne under sengetæppet stadig ligger lidt hulter til bulter. Så længe sengetæppet ligger, hvor det skal. 
 
Hos Bilka.dk finder du et bredt udvalg af sengetæpper i forskellige farver og størrelser, så du nemt kan finde et sengetæppe, der passer til din seng. Vores sengetæpper er bløde tæpper af høj kvalitet, og de ser super skønne ud, når de ligger på sengen, hvor de tilføjer en næsten hotelagtig stemning til rummet. Hvad venter du på? Skab ro og eksklusivitet til din indretning med et sengetæppe her fra vores udvalg!
 
Se også vores brede sortiment af sengetøj og lagner samt puder og dyner, der lader dig skabe det perfekte sovemiljø for både børn og voksne i din husstand. 

Køb dit nye sengetæppe online hos Bilka.dk

Sengetæpper er både praktiske og dekorative, og de findes i mange forskellige modeller online her på siden. Vælg et diskret sengetæppe i en lækker naturfarve, eller bring ekstra liv og energi ind i dit soveværelse med et sengetæppe i en flot farve. Valget er helt op til dig, og hos Bilka.dk har vi heldigvis sengetæpper for enhver smag og pengepung. Drøm dig væk blandt vores bløde sengetæpper, og glæd dig til at modtage dit eget! Det kræver blot, at du lægger dit ønskede sengetæppe i kurven og gennemfører din ordre ved betaling. Så klarer vi resten, og vi sender dit nye sengetæppe afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt, så du snart kan tage det i brug for første gang.
 
Vi leverer lige til døren med fri fragt ved køb for over 1000 kr., men du kan også vælge levering til din nærmeste Bilka, føtex eller NETTO med SwipBox, hvor du selv kan hente dit nye sengetæppe, når det passer ind i din hverdag, eller du måske alligevel er ude for at handle ind til aftensmaden. Levering til butik er gratis ved køb for over 300 kr., så du har ofte mulighed for at spare fragten på dit køb af sengetæppe, når du vælger denne løsning. Bestil dit nye sengetæppe i dag – vi glæder os til at levere det til dig!