Rammer 60x80 cm

Giv din væg særlig personlighed med inspirerende billeder. Vi har samlet stilfulde rammer på 60x80 til dig her på siden, så du kan give de særlige plakater og familiefotos med mere en dejlig plads i glas og ramme. Bestil din ramme på 60x80 online på Bilka.dk.

Prydr dine billeder med rammer på 60x80

Kan du lide dine billeder en anelse store i størrelsen? Måske vil du bare hænge et enkelt motiv op på den tiltænkte væg? Vores udvalg af rammer på 60x80 kan være det smarte alternativ for dig, der stadig efterlader lidt luft på væggen. Med en ramme på 60x80 fra Bilka.dk får du:

  • Elegant finish til dine billeder
  • Go’ beskyttelse med glas og ramme
  • Moderne og rene linjer

Med rammer på 60x80 kan du selv finde de helt rigtige motiver til at skabe den ønskede stemning rummet og give det et personligt præg. Rammerne kan være med til at skabe et sted, som du i den grad stolt kan kalde for netop dit hjem. Uanset om du vil give de specielle øjeblikke eller tematiske motiver en plads på væggen, fortjener de en ordentlig billedramme. 

Vælg ramme på 60x80 og flere andre størrelser

En ramme på 60x80 cm kan passe perfekt ind mange steder i dit hjem. Er det dog ikke stort nok til dig? Hos Bilka.dk har vi også rammer på 70x100 til de motiver, som er tiltænkt en fremtrædende rolle i indretningsstilen. Synes du omvendt at rammer på 60x80 måske lige er en anelse for store og fylder for meget på din væg, kan du også tage et kig på vores udvalg af rammer på 50x70.

Hos os ka’ du finde en masse dejlig inspiration til dekoration, der kan hjælpe dig med give din boligindretning lidt ekstra personlighed. Vi har for eksempel indrammede plakater for en nem og komplet løsning, som du kan hænge op med det samme. Uanset om dine billeder skal hænge over sofaen, sengen eller et helt tredje sted, har vi de rette billedrammer og andet skøn dekoration til dig. 

Forny din bolig med moderne boligindretning på Bilka.dk.