Rammer 70x100 cm

En ramme på 70x100 cm er det perfekte valg til de større motiver, som fortjener særlig beundring. På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af stilrene rammer til din boligdekoration. Se vores udvalg af billedrammer på 70x100 cm og hæng din flotteste plakat op på væggen.

Indret rummet med en ramme på 70x100

Med en ramme på 70x100 cm får du stor fleksibilitet i din boligindretning, der giver dig mange muligheder for at skabe den helt rigtige stil i hvert enkelt rum. Du kan for eksempel vælge en plakat i et bestemt motiv eller farve, som kan være et centralt element for det gennemgående indretningstema. Med en 70x100 ramme kan du benytte det til:

  • Til det helt særlige motiv
  • Som en del af billedvæggen
  • Dit foretrukne motiv

Vil du have dine rammer i større eller måske mindre mål. Du kan gøre ligesom mange andre danskere og skabe en flot billedvæg med forskellige motiver, der alle komplimentere hinanden på den ene eller anden måde. Du kan for eksempel indramme de skønneste øjeblikke, som du ikke vil lade gå i glemmebogen. Se hele vores udvalg af billedrammer i forskellige størrelser og farver til netop din bolig.

Hvordan passer en billedramme på 70x100 ind i dit hjem?

Virker din væg ret blottet? En billedramme på 70x100 cm er blandt nogle af vores største mål. Derfor kan du nemt hænge det for sig selv, da den skaber en tydelig tilstedeværelse på væggen. Har du et specielt motiv, som andre bør lægge mærke til, kan en stor størrelse være den naturlige løsning. Med en 70x100 ramme kan du i den grad udtrykke din personlighed og din stil med dine billeder.

Du finder mange muligheder i dit hjem, hvor en ramme på 70x100 kan passe godt ind. Du kan for eksempel hænge det på væggen over sofaen, for at skabe den helt perfekte stemning i den hyggelige krog. Det kan også være til det blikfangende billede, der skaber et imponerende førstehåndsindtryk for de besøgende gæster. Du bestemmer helt selv. 

Fuldend din indretning med en billedramme på 70x100 hos Bilka.dk.