Julelys til udendørs brug

Mangler du en lyskæde til at pynte haven eller indkørslen med til jul? Så er du havnet på den rette side, da du her finder vores store udvalg af dekorativ og hyggelig julelys til udendørs brug.

Gode råd til din udendørs julebelysning

Julebelysning i træer, buske og på huset er hyggeligt i juletiden. Det skaber en god stemning og lyser op i den mørke vinternat. Vi har samlet nogle gode råd til dig, så du får mest ud af din udendørs julebelysning.

Udendørs julelys – masser af julestemning

Når nisser, julemænd og andet julepynt sættes op, får man for alvor følelsen af, at "nu er det jul". Det samme gælder, når man ser de julelys, der præger landskabet rundt om omkring i form af bl.a. lyskæder. Julelys er dog meget mere end bare de traditionelle lyskæder, som man ser i haver, indkørsler og på huse landet over. Der er også flotte, dekorative figurer som f.eks. svaner og andre fugle, men naturligvis også julemænd og nisser, der øjeblikkeligt skaber julestemning, hvor end du placerer dem. Du kan ligeledes vælge almindelige lyskæder, men i en anden farve. Det skaber både liv og god stemning i haven eller f.eks. i indkørslen.

  • Vælg imellem mange typer af julebelysning
  • Skaber øjeblikkelig julestemning og hygge
  • Få nabolagets mest dekorative og julede have

 

Hvis du også drømmer om at være den med haven, hvor alle siger "wow ", når de kommer forbi og ser et smukt lysshow, kan du allerede nu gå i gang med at købe belysningen hertil. Den finder du nemlig på siden her, hvor vi har et stort og bredt udvalg af julebelysning til brug udendørs i mange forskellige varianter.

LED-julebelysning

Når kalenderen siger december og julen står for døren, er det ikke bare en kold, men også mørk tid, vi går i møde. Det lys, som julekæderne og den øvrige julebelysning giver, er derfor kærkomment. Det betyder imidlertid også, at hvis især julekæderne er tændte længe, vil det unægteligt være noget, du vil kunne se på både energiforbrug og den dertilhørende el-regning.

Hvis du gerne vil spare på energiforbruget, men stadig have glæde af julebelysningen derhjemme, er der heldigvis en ting, du kan gøre. Ved at vælge lyskæder, -figurer mv., der anvender LED som energikilde, kan du spare 90 % af det strømforbrug, som julebelysning med almindelige glødepærer ville bruge. Herudover har LED-julebelysningen den fordel, at de holder op imod 25 gange længere. 

Bestil årets julebelysning online

Find alt den julebelysning, som dit hjerte måtte begære, her på siden. Bestil allerede i dag - så er du klar til at sætte det op og skabe den altid længeventede julestemning på dine udendørsarealer. Mangler du også julelys, der kan bruges indenfor? Vi har Danmarks største vareudvalg, så her finder du naturligvis et stort udvalg af indendørs julebelysning. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!