Magnet legetøj

Opgradér legetøjssamlingen med nyt inspirerende magnet legetøj, hvor dit barn virkelig får mulighed for at bruge sin fantasi og udfolde sig kreativt. Her på siden finder du vores udvalg af forskelligt magnetisk legetøj, som både er sjovt og udfordrende for nybegyndere såvel som øvede "konstruktører". Se udvalget her og køb magnetlegetøj online i dag.

Populære mærker

Magnet legetøj kombinerer leg og læring

Trekanter, pentagoner og firkanter er nogle af de geometriske figurer, som dit barn stifter bekendtskab med, når du forærer det noget af vores magnet legetøj. "Hvad skal mit barn med matematiske begreber ", tænker du måske? Svaret er ganske enkelt: Have det sjovt! Lad det more sig med at lege, samle, bygge, koordinere, kombinere og konstruere sig frem til figurer, historier og universer på barnets helt egne præmisser. Magnetisk legetøj er leg og læring hånd i hånd, og det er både stimulerende og udviklende.

Derfor skal du købe magnet legetøj på Bilka.dk:

  • Pædagogisk, lærende og udviklende geometrisk legetøj af høj kvalitet

  • Kan bruges af børn i alle aldre - specielt fra 3+ år

  • Stimulerer kreativitet, fantasi og koncentrationsevne

Skulle det knibe med at komme i gang med det nye magnet legetøj, så sæt dig på gulvet med dit barn, og hyg jer sammen med at udforske de mange muligheder, der er for at konstruere sig frem til fantastiske figurer. I hvert sæt er der vedlagt en brugsanvisning med instruktioner, hvor I kan få inspiration og gode idéer til flotte konstruktioner.
 

Vælg det rigtige magnetlegetøj

Er du i tvivl om, hvilket af vores dejlige konstruktionssæt du skal vælge til dit barn? Det er faktisk slet ikke så svært. Magnetlegetøj er for børn fra 3-års alderen og opad. Magneterne er indbygget i de farverige figurer, så dit barn vil aldrig komme i direkte berøring med dem.

Under "specifikationer " for hvert sæt af vores magnetiske legetøj, finder du informationer om alderstrin. Disse bør dog opfattes vejledende. Børn udvikler sig i forskellige tempi, og alders- og udviklingstrin stemmer derfor ikke altid overens. Du kender dit barn bedst og ved, hvad det vil få mest glæde ud af.

Køb aktiverende magnetisk legetøj på Bilka.dk

Lad din datter eller søn bygge biler og/eller skabe fantastiske konstruktionsværker på bordet, gulvet eller en magnettavle. Vi fører udelukkende magnet legetøj fra førende brands som bl.a. Magformers, Magna Tiles og Geomag. Du er dermed garanteret produkter af høj kvalitet, som du trygt kan overlade til dit barn.

Når du har fundet frem til det helt rigtige sæt, bestiller du det nemt og hurtigt online på Bilka.dk. Herefter sørger vi for, at legetøjet bliver leveret direkte hjem til dig på din adresse. Husk, at du har ubegrænset returret, hvis du mod forventning skulle ønske at bytte eller returnere det.