Magformers

Magformers konstruktionslegetøj sætter gang i læringen hos både små og de lidt større børn, mens de leger og bygger store og små konstruktioner. Alle Magformers-sæt indeholder forskellige byggedele i enkle geometriske former: trekanter, firkanter, romber og et utal af andre former, der let forbindes ved hjælp af de indbyggede magneter. Den høje kvalitet i Magformers og det intelligente magnetiske design bevirker, at dit barns konstruktionerne bliver holdbare og kombinationsmulighederne uendelige!

Hvad er Magformers?

Magformers er magnetisk legetøj i friske farver og geometriske former, fx trekanter, firkanter og femkanter, der kan sættes sammen på alle leder og kanter. Magneterne i delene er så kraftige, at dit barn kan bygge i højden og løfte konstruktionen, uden at den vælter eller falder fra hinanden.

Magnetisme er som bekendt tiltrækning af forskellige poler, men med Magformers er dit barn ikke begrænset af plus og minus – her kan man kombinere alle ender, kanter og sider med hinanden, da magneterne har plads til at rotere inde i plastikdelen. På den måde kan dit barn lege med konstruktionens stabilitet i stedet for at bruge tid på at finde de dele, der passer sammen, da alt passer sammen med Magformers.

Hver magnet, som naturligvis opfylder EU’s sikkerhedskrav, er svejset ind i BPA-fri ABS-plastik, hvilket garanterer en sikker leg for dit barn. Dit barn kommer dermed aldrig i fysisk kontakt med magneterne, og du kan roligt lade dit barn lege med Magformers.

 

At lære under leg

At lege med Magformers er både sjovt og lærerigt. Magnetlegetøjet er helt fantastisk for børns udvikling i alle aldre. For de mindre børn er Magformers-delene geniale til at øve finmotorikken og til at lære om magnetisme. De store børn vil få vigtig viden ved at transformere flade 2D former til lige nøjagtigt de geometriske 3D strukturer, som kreativiteten kan frembringe, måske til figurer som senere kan blive en del af en leg, fx en garage til legetøjsbilerne.

 

At lege uden grænser

Med Magformers er mulighederne for, hvad dit barn kan bygge og kreere kun begrænset af fantasi og kreativitet. Delene kan sættes sammen på alle tænkelige måder og på kryds af og tværs af pakkerne. På den måde er du med Magformers ikke begrænset til ét sæt, når du leger og skaber. Det betyder også, at sæt til de små sagtens kan bruges sammen med sæt til de større børn, hvilket vil medvirke til at forlænge den tid, dit barn bruger legetøjet.

Magformers er en fantastisk gave til både de små og de større børn. Det kan bruges i årevis og i flere generationer, da det nærmest er tidløst at lege med geometri og magnetisme - en evig kilde til fascination. Måske vil du som forælder også opleve, at kreativiteten tændes, og du hurtigt bliver en del af legen. Med Magformers får du prisvindende konstruktionslegetøj, der skaber helt unikke kombinationsmuligheder og forener aldersgrupper og generationer.