Frascati vin

Fra de højtliggende vinmarker i Albanerbjergene kan du opleve den kølige Frascati vin. På Bilka.dk har du chancen for at nyde en udsøgt hvidvin fra den lille italienske bjergby. Lad dig friste her på siden, og find en smagfuld Frascati vin online hos os.

Frascati vin er god partner til hverdagsbordet

Frascati er en lille bjergby nær den italienske hovedstad Rom. Fra denne historiske by i Lazio regionen kan du især smage på den velkendte Frascati hvidvin. Smagen kan variere, og det kan derfor være besværligt at kategorisere. Ligesom med alle andre vinregioner kan kvaliteten naturligvis variere. Som hovedregel bør du overveje Frascati vin, hvis du leder efter en:

  • Tør eller sød hvidvin
  • Let og nem vin at drikke
  • Frugtig aroma med praj af nødder
  • Vin med lav alkoholprocent

Frascati er traditionelt set en hvidvin, som har været populær blandt romere i mange århundreder. De gode Frascati vine er lavet på særlige druesorter. Du har især mulighed for at finde en lækker vin, der er lavet på den lokale Malvasia del Lazio drue. Her kan du forvente en frugtig smag, samt en mere fyldig og tungere hvidvin end normalt. Du kan desuden finde en sød dessert-hvidvin og en tør mousserende vin fra Frascati. 

Sådan kan du nyde Frascati vin

Du kan med fordel gå efter en Frascati vin til de sommerlige middage og retter. Du kan for eksempel drikke den til lette pastaretter og grøntsager. Alternative kan vinen også nydes til asiatisk mad såsom Thai. Du kan læse mere om kølige sommervine i vores guide. Et andet godt tip er, at du bør nyde din Frascati vin ung for den bedste smagsoplevelse.

Med Frascati kan du forvente en lækker hvidvin, som langt de fleste kan være med på - både når det kommer til smag og pris. Du kan finde flere gode Frascati vine, der giver en flot smagsoplevelse for pengene. Gør ligesom de gamle romere og hæld dit vinglas op med Frascati vin. Find din favorit online på Bilka.dk - Vi har et stort udvalg af hvidvin og andre vine til dig.