Uld strømpebukser til kvinder

Mangler du et par nye, varme strømpebukser til kvinder? Så tag et kig her på siden, hvor vi har samlet vores udvalg af uldstrømpebukser. I sortimentet kan du finde strømpebukser i blandt andet merinould og bomuld. Rul ned på siden, og se hele udvalget.

Uldstrømpebukser til kvinder

Hvis du nogle gange synes, at dine almindelige strømpebukser bliver for kolde, så vil du med garanti komme til at elske et par uldstrømpebukser til kvinder. Et par uldstrømpebukser er nemlig en del varmere, da uld er langt mere varmeisolerende end eksempelvis nylon, som langt de fleste strømpebukser bliver lavet i. 

Strømpebukser i uld til damer

Strømpebukserne i det varme materiale er ofte komplementeret af andre materialer. Som regel er der mellem to til fem procent elastan i for at gøre strømpebukserne smidige, så du ka’ bevæge dig frit rundt, uden at strømpebukserne kradser eller generer. 

Derudover bliver materialet i uldstrømpebukser som regel udgjort af en vis procentdel polyamid. Polyamid er blødt at røre ved og har en meget høj modstandsdygtighed over for slid. Derudover er det også meget elastisk.

Et par uldstrømpebukser er altså ikke kun varme, de er er også behagelige at have på, da de har en høj komfort. Hvis du finder et par uldstrømpebukser, du ka’ lide, kan du gå ind på produktsiden og se, hvor meget uld, elastan og nylon der er i modellen

Uldstrømpebukser til kvinder i forskellige farver og mønstre

Du ka’ fylde garderoben op med farver, når du køber uldstrømpebukser på Bilka.dk. Her har vi nemlig ikke kun de klassiske farver, såsom sort, men også mange andre moderigtige farver. Derudover kan du finde flotte strømpebukser med smarte mønstre. Match dine uldstrømpebukser med en lækker sweatshirt.

Se også vores udvalg af almindelige strømpebukser

Mangler du også nye strømpebukser til kvinder? På Bilka.dk har vi et stort udvalg af strømpebukser med forskellige denier. Så kan du finde et par, der er gode til vinter, sommer, forår og efterår. Udforsk hele vores udvalg af strømpebukser til kvinder, og bestil på Bilka.dk. Hvis du køber et par, der ikke sidder helt rigtigt, så tilbyder vi ubegrænset returret.