Mia Emilie Persson
Juleinspireret Bruschetta
Opskrift 6 personer:
- Baguette
- Små tomater
- Frisk mozzarella
- Grøn pesto (fra Salling Princip)
- Bresaola (fra Salling Princip)
- Ricotta
- Prosciutto cotto (fra Salling Princip)
- Balsamico glace (fra Salling Princip)
- Granatæblekerner
- Hvidløgsflødeost (fra Salling Princip)
- Røget laks (fra Salling Princip)
- Lynsyltet rødkål
Fremgangsmåde
- Skær brødet i skrå skiver, og rist det i en brødrister eller i ovnen, indtil det er gyldent.
- Skær tomaterne i både og bræk mozzarellaen i mindre stykker.
- Top 1/3 del af det ristede brød med grøn pesto, bresaola, tomater og frisk mozzarella, pynt evt. med lidt frisk basilikum. Den næste 1/3 toppes med ricotta, en skive Prosciutto, balsamico glace og granatæblekerner.
- Den sidste 1/3 smøres med hvidløgsflødeost og toppes med røget laks og lynsyltet rødkål.
Se de andre opskrifter her
Hovedret
Engle Rod har kreeret hovedretten
Johanne Mosgaard har lavet en plantebaseret julemenu med produkter fra Salling Princip. En skøn ret med masser af svampe, porrer, æbler, valnødder og Ingrid ærter pakket ind i butterdej. Du får her et bud på en plantebaseret julemenu - til dig der vil prøve noget nyt, dig der ikke spiser kød eller får besøg af én der ikke gør. Find opskriften her.
Dessert
Frederikke Wærens har kreeret dessert
Frederikke Wærens har lavet en perfekt dessert at tilberede dagen inden, den skal serveres og den egner sig godt til at servere i portionsglas. Desserten kan derfor også meget nemt transporteres, hvis man er den, der har lovet at medbringe dessert til middagen. Find opskriften her.
Dagen Derpå
Jon Daniel Edlun har kreeret en ret til dagen derpå
Jon Daniel Edlun har valgt at bruge julemiddagens rester til at lave en julesandwich. Han har brugt Confit de Canard fra Salling Princip, men man kan også sagtens bruge sine egne anderester – eller stegen. Dertil rødkålsrester, bløde, søde brød samt surt og salt. Jon anbefaler desuden Champignon- og trøffelpuré fra Salling Princip-serien. Find opskriften her.