Jon Daniel Edlun

Julesandwich af rester

Ingredienser

  • Frisk snittet rødkål
  • Evt. rødkålsrester fra julemiddagen
  • Brioche Sandwich fra Salling Princip
  • Champignon- og trøffelpuré fra Salling Princip
  • Confit de Canard fra Salling Princip
  • Aioli fra Salling Princip
  • Salte kartoffelchips
  • Syltede agurker i skiver

 

Fremgangsmåde

  • Start med at riste brødet på begge sider.
  • Snit frisk rødkål fint.
  • Opvarm and og rødkålsrester (hvis du gerne vil have det lunt, ellers kan det også sagtens nydes koldt).
  • Bland aioli med en smule champignon- og trøffelpuré og rør det sammen.
  • Spred det ud over det ristede brød, top med både frisk rødkål og de lune rødkålsrester, andekød, syltede agurker og kartoffelchips.
  • Et voila! Så er der nemt og lækkert lavet en julesandwich af rester <3

 

Se de andre opskrifter her

Forret

Mia Emilie Persson har kreeret forreten

Mia Emilie Persson har lavet 3 slags bruschetta, som kan bruges til et godt alternativ til den klassiske julemad. Find opskriften her.

Hovedret

Engle Rod har kreeret hovedretten 

Johanne Mosgaard har lavet en plantebaseret julemenu med produkter fra Salling Princip. En skøn ret med masser af svampe, porrer, æbler, valnødder og Ingrid ærter pakket ind i butterdej. Du får her et bud på en plantebaseret julemenu - til dig der vil prøve noget nyt, dig der ikke spiser kød eller får besøg af én der ikke gør. Find opskriften her.

Dessert

Frederikke Wærens har kreeret dessert 

Frederikke Wærens har lavet en perfekt dessert at tilberede dagen inden, den skal serveres og den egner sig godt til at servere i portionsglas. Desserten kan derfor også meget nemt transporteres, hvis man er den, der har lovet at medbringe dessert til middagen. Find opskriften her. 

SALLING PRINCIP

Vi har samlet alle Salling Princip produkterne på BilkaToGo.dk

Tryk på linket og fyld i din indkøbskurv