Glidebaner

Når solen skinner fra en skyfri himmel, er der rig mulighed for at kaste sig ud i forskellige vandlege i haven. Det er sjovt for både børn og voksne. Elsker du et sus i maven, så prøv en glidebane fra Bilka.dk – så er du og familien garanteret et godt grin. 

Glidebaner til store og små 

Står du foran sommerferien, og mangler du en sjov aktivitet til børnene, som kan underholde dem i timevis? Så vil det være oplagt at kigge nærmere på Bilka.dk’s store udvalg af vandlegetøj. Vi har et bred sortiment inden for badebassiner, pools, badedyr og ikke mindst oppustelige vandglidebaner – så er underholdningen hjemme. 

En glidebane fungerer i praksis lidt som en vandrutsjebane. Du skal dog selv sørge for fremdriften ved at sprøjte vand ned over den glatte overflade. Vandsport i haven kan udøves af alle, og du kan sagtens få glæde af en glidebane uanset din alder. På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg, og vi forhandler produkter til både store og små. Du kan blandt andet få glidebaner: 

  • Til børn 
  • Til voksne 
  • Udformet som racerbaner 
  • Med tilhørende glidepuder 

 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger en glidebane? 

Når du er på udkig efter en glidebane med vand, så bør du se efter materialet og størrelsen. Er den egnet til både børn og voksne, og er materialet holdbart og slidstærkt? Det skal gerne kunne holde til mange timers friktion. På Bilka.dk forhandler vi udelukkende produkter af høj kvalitet, som du kan være sikker på at få glæde af i rigtig mange år. 

Det er desuden værd at kigge på selve designet. Nogle glidebaner kommer i flotte farver og med sjove motiver, som kan bidrage til den festlige oplevelse. Tag et kig på vores hjemmeside, og find den rigtige glidebane til dine behov. 

Husk, at både pools og vandbassiner kræver regelmæssig pleje. Børn er ikke de mest hygiejniske væsner, og derfor skal bassinerne vedligeholdes og desinficeres med de rigtige midler. Så undgår du bakterier, som kan føre til sygdom. Læs med fordel Bilka.dk’s guide til: Hvordan du bedst vedligeholder og rengør din pool eller dit svømmebassin.