Runde pools

Drømmer du om en stor, rund pool i baghaven? Her på siden finder du vores brede udvalg af runde pools i forskellige størrelser og designs. Gå på opdagelse i dag og find en model med plads til hele familien.

Klassiske runde pools til haven

På Bilka.dk kan dine drømme om egen havepool gå i opfyldelse. Vælg mellem flere forskellige typer og størrelser. Du finder både fritstående, runde pools, der kan tages frem når sommeren kommer snigende, samt permanente nedgravningspools til dukkerter året rundt.

Med din helt egen pool i haven er der ikke langt til feriefornemmelser på egen matrikel. De runde modeller er særdeles fleksible som sæson-pool, da de er nemme at finde plads til i haven. Når du vælger en rund pool, bør du overveje faktorer som størrelse og materialer. Du bør først og fremmest tænke på:

  • Hvem der skal bruge den runde pool?

  • Skal den være permanent eller sæsonbetonet?

  • Hvilke materialer kunne du godt tænke dig?
     

Find den rette runde pool for dig

De fritstående, runde pools kommer i flere forskellige materialer. Materialevalget er vigtigt for, hvor længe poolen kan holde. De oppustelige modeller er typisk de billigste, og så er de nemme at sætte op. Det er også de modeller, der holder i færrest sæsoner. Hvis du vil have en mere slidstærk og holdbar model, bør du gå efter varianter med galvaniseret stålvæg.

Med fritstående pools får du større fleksibilitet. Når de er tømt for vand, kan du nemt flytte dem rundt eller pakke dem ned over vinteren. Nedgravningspoolen er til gengæld en permanent og landtidsholdbar løsning.

De store runde pools har plads til hele familien, så vælger du denne variant, vil de små helt sikkert elske at plaske med vandlegetøj på de varme dage.
 

Bestil den runde drømmepool på Bilka.dk i dag

Når du har valgt, hvilken rund pool der bedst matcher dine og familiens ønsker, kan du nemt og trygt bestille den hos Bilka.dk. Du finder det hele på ét sted, så mangle du tilbehør til din pool, kan du vælge det med i leveringen.