Sandkasser i træ

Find små og store sandkasser i træ her på siden. Alle vores modeller er med trykimprægneret træ eller vedligeholdelsesfrit komposit, så sandkassen holder i mange år. Gå på opdagelse i udvalget, find den rette sandkasse, og få fri fragt ved køb over 1.000 kr. 

Find flotte sandkasser i træ 

Ønsker du en klassisk sandkasse, der giver barnet frit spil til leg i mange timer? Så får både du og barn glæde af en sandkasse i træ. Materialet er nemlig utrolig holdbart, og træet er noget mere behageligt at sidde på end kolde fliser eller vådt græs. 

 

Køber du en af vores sandkasser i træ, så kan du se frem til: 

  • Mange timers sjov og kreativ leg i haven 
  • En let udførlig samlevejledning 
  • Holdbare materialer i træ eller komposit 

 

Vælger du en af vores smarte sandkasser med integreret bænk, så får du også et låg, når du lægger bænken ned. På den måde kan du beskytte sandet for blade, snavs og nysgerrige dyr.  

Har du slet ikke noget at fylde i sandkassen? På Bilka.dk har vi certificereret sand, der også er fri for tilsætningsstoffer, så du ka’ undgå colibakterier i sandkassen. Besøg vores udvalg af tilbehør til sandkasser, og bestil den rette mængde hjem. 

 

Derfor er sandkasser fantastiske for børn 

Mange børn er vilde med at være udenfor, hvor fantasien ofte får frit spil. Har de for eksempel en sandkasse med sandkasse-legetøj, kan børnene bage sandkager, bygge sandslotte og lege med gravkøer. Som forælder kan det både være hyggeligt og underholdende at opleve.  

En sandkasse er dog ikke bare sjov at lege med – den udvikler også dit barns kreative og motoriske evner. For eksempel kan han eller hun lege butik og blive dygtigere til matematik. Sand og vand stimulerer også kreativitet, når barnet former figurer og mønstre i sandet. Også ordforrådet kan blive bedre. 

Der er altså mange fordele ved at have en sandkasse i haven. Ønsker du at give disse glæder til dit barn? Vælg derfor en af vores modeller i træ, eller tag et kig på vores sandkasser i plast og komposit her