Sandkasser i plastik

Med en sandkasse i plastik kan dit barn slippe fantasien løs og bygge både sjove sandslotte og sjove figurer og lege med gravemaskiner. Samtidig får du en slidstærk sandkasse i plast, der vejer utrolig lidt og er nem at flytte rundt på. Bliv inspireret af vores udvalg herunder. 

Oplev masser af leg med sandkasser i plast 

En sandkasse gemmer på masser af sjov og hygge. Her får de små børn nemlig plads til kreativ leg til at bygge sandslotte, fine sandkager og sjove figurer. Kun fantasien sætter grænser. Vil du gerne give dit eller dine børn den samme glæde? Så kan du overraske dem med en sandkasse i plastik fra Bilka.dk.  

Fordelene ved vores udvalg er, at de: 

  • Er nemme at flytte rundt på i haven og tage med på tur 
  • Kan bruges både som sandkasse og soppebassin 
  • Fås i forskellige former og med eller uden låg 

 

En fjerde fordel ved vores sandkasser i plast er, at de er utrolig slidstærke og holdbare. Plast tåler nemlig både regn, sne og slud. Derfor kan du sagtens have sandkassen stående udenfor. Du kan også let flytte den, så barnet for eksempel kan lege i skyggen. Sæt gerne et låg ovenover, når barnet ikke bruger sandkassen. Så kan du holde sandet fri for blade og snavs. 

Se også vores sandkasser i træ og komposit

 

Tilføj sjovt legetøj til familiens sandkasse i plastik  

Hvad er en sjov sandkasse uden også lidt sjovt legetøj eller tilbehør? Ikke helt det samme. Selvom sand er sjovt alene, så får børn ofte endnu større glæde af sandkassen, hvis de også har lidt legetøj. 

Spande, forme, gravemaskiner, river, skovle – mulighederne er mange, og meget af det finder du på Bilka.dk. Med vores sandkasse-legetøj er der lagt op til masser af hyggelige stunder samtidig med, at barnet får stimuleret både motorik, balance og kreativitet. 

Har du ikke noget sand? Bare rolig. På Bilka.dk har vi certificereret sandkassesand, fri for tilsætningsstoffer, så du ka’ undgå colibakterier i sandkassen. Besøg vores udvalg af tilbehør til sandkasser her. Hvor meget sand, du har behov for, afhænger af sandkassens størrelse.