Magnetlegetøj

Skal børneværelset og legetøjshylden opgraderes med nyt konstruktionslegetøj, hvor dit barn virkelig får mulighed for at bruge sin fantasi og udfolde sig kreativt? Så kunne magnetlegetøj være et oplagt valg. Vi har flere forskellige sjove og udfordrende magnetbyggesæt til både begyndere og øvede "konstruktører ".

Magnet-legetøj kombinerer leg og læring på en sjov måde

Trekanter, pentagoner og firkanter er nogle af de geometriske figurer, som dit barn stifter bekendtskab med, når du forærer det et af vores magnetbyggesæt. "Hvad skal mit barn med matematiske begreber ", tænker du måske? Svaret er ganske enkelt: Have det sjovt! Lad det more sig med at lege, samle, bygge, koordinere, kombinere og konstruere sig frem til figurer, historier og universer på barnets helt egne præmisser. Det er leg og læring hånd i hånd, og det er både stimulerende og udviklende.

  • Pædagogisk, lærende og udviklende geometrisk legetøj af høj kvalitet
  • Kan bruges af drenge og piger i alle aldre fra 3+
  • Stimulerer kreativitet, fantasi, koncentrationsevne og matematisk forståelse

Skulle det knibe med at komme i gang med det nye magnetlegetøj, så sæt dig på gulvet med dit barn, og hyg jer sammen med at udforske de mange muligheder, der er for at konstruere sig frem til fantastiske figurer. I hvert sæt er der vedlagt en brugsanvisning med instruktioner, hvor I kan få inspiration og gode idéer til flotte konstruktioner.

 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilket af vores dejlige konstruktionssæt du skal vælge til dit barn? Det er faktisk slet ikke så svært. Magnetlegetøj er for børn fra 3-års alderen og opad. Er du nervøs for, at dit barn skal komme til at sluge en af magneterne? Glem al bekymring. De er nemlig indbygget i de farverige figurer. Dit barn vil derfor aldrig komme i direkte berøring med dem.

Under "specifikationer " for hvert sæt, kan du finde informationer om alderstrin. De bør dog udelukkende opfattes vejledende. Børn udvikler sig i forskellige tempi, og alders- og udviklingstrin stemmer derfor ikke altid overens. Du kender dit barn bedst og ved, hvad det vil få mest glæde ud af.

 

Køb dit nye magnet-legetøj på Bilka.dk

Lad din datter eller søn bygge biler og/eller skabe fantastiske konstruktionsværker på bordet, gulvet eller en magnettavle. Vi fører udelukkende magnetlegetøj fra førende brands som Magformers. Du er dermed garanteret høj kvalitet og CE-godkendte produkter, som du trygt kan overlade til dit barn.

Når du har fundet frem til det helt rigtige sæt, bestiller du det nemt og hurtigt online på Bilka.dk. Herefter sørger vi for, at det bliver leveret direkte hjem til dig på din adresse.

Husk, at du har ubegrænset returret, hvis du mod forventning skulle ønske at bytte eller returnere det.