Ofte stillede spørgsmål

  Vi har samlet en række af de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke svaret på dit spørgsmål,er du velkommen til at kontakte kundeservice her eller på telefon 8930 3000.

  Spørgsmål om Bilka avisen

  Jeg kan ikke åbne avisen på Bilka.dk

  For at åbne avisen på Bilka.dk kræver det, at du som minimum har installeret Adobe Flash Player 9. Du kan altid downloade den nyeste version af Adobe Flash Player gratis. 

  Hvorfor er avisen på Bilka.dk ikke opdateret?

  Hvis du oplever, at Bilka avisen fra sidste uge stadig ligger på hjemmesiden kan det hjælpe at opdatere din browser ved at trykke F5 eller alternativt slette de midlertidige internetfiler. Se hvordan du sletter de midlertidige internet filer

  Hvordan bliver man model i Bilka avisen?

  Vi booker ingen af vores modeller direkte, men går via modelbureauerne, primært Modelbureuaet og Casablanca Models. Så hvis du har ønske om, at blive model for os, er du nødt til at henvende dig til modelbureauerne først og blive optaget hos dem.

  Avisen er udeblevet

  I de tilfælde hvor du oplever problemer med omdelingen af vores aviser, kan du klikke på nedenstående link for at udfylde et reklamationsskema. Vores distributionsselskab vil hurtigst muligt sørge for, at der bliver gjort noget ved din forespørgsel, så du igen kan modtage vores aviser uden problemer. Virker skemaet ikke, kan du ringe til vores distributør på tlf. 87451422.

  Spørgsmål om Bilkas varehuse

  Hvilke betalingskort kan man bruge i Bilka?

  Du kan betale ved kassen med Dankort, VISA/Dankort, Acceptcard, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, UnionPay og American Express. Vi modtager desuden udenlandsk valuta i kassen.

  Nye regler: Udenlandske kreditkort pålægges gebyr

  Fra 1. oktober 2012 må betalingsmodtagerne viderefakturere gebyret fra alle internationale kreditkort til forbrugeren. Det gælder både dansk og udenlandsk udstedte Internationale kreditkort. Dette er fx Mastercard, Visa (ikke Visa/Dankort), Diners, American Express, Visa Electron og Maestro m.fl.

  • Et dansk udstedt internationalt kreditkort vil pålægges gebyr på 0,75% af købssum.
  • Et udenlandsk udstedt kreditkort vil være pålagt gebyr på 1,4%  af købssum.
  • Gebyret dækker den faktiske pris, vi som butik betaler for at få indløst kortbetaling hos Nets (PBS).
  • Bilka videre fakturerer kun det beløb, der opkræves os. Der er IKKE nogen del af beløbet, som tilfalder Bilka.

  Følgende kort er ikke omfattet af nye regler/gebyrer

  • Dankort er ikke et internationalt betalingskort
  • Visa/Dankort er ikke påvirket af gebyr reglerne - når det bruges i Danmark er det et Dankort, og disse er ikke del af nye regler.
  • Bruges det i udlandet vil det pålægges gebyr alt efter regler for pågældende land/betalingsmodtager.
  • Internationale debetkort - også de udenlandsk udstedte debetkort. Internationale debetkort er fx Visa Electron, Maestro, Master Debit.

  Er der gratis parkering i Bilka? 

  Der er gratis parkering ved alle Bilka varehuse på nær Bilka OneStop og Bilka Hillerød, hvor kun den første times parkering er gratis.

  Hvorfor bygger Bilka ikke flere varehuse?

  Desværre er der ikke mulighed for at etablere flere Bilka´er med den nuværende Planlov. Loven sætter en begrænsning på fødevarebutikker på 3.500 kvm. brutto. Et Bilka varehus kræver minimum 10.000 kvm. brutto.

  Hvor finder jeg åbningstiderne?

  Du kan altid se Bilka's åbningstider i bunden af hjemmesiden.

  Jeg har fået en gave købt i en anden Bilka eller A-Z forretning. Kan denne byttes lokalt?

  Varer købt i Bilka kan byttes i alle Bilka og A-Z varehuse i hele Danmark. Du kan altid inden for 30 dage efter købet få pengene tilbage eller bytte til en anden vare. Eneste betingelse er, at du medbringer varen i original og intakt emballage og husker kassebonen. OBS! Gælder IKKE for fødevarer.

  Generelle spørgsmål

  Hvordan søger jeg job i Salling Group?

  Er du interesseret i et job i butik eller på indkøb/administration, kan du finde informationer omkring ledige jobs og relevante kontaktadresser på vores koncernhjemmeside www.sallinggroup.com.

  Hvad står Bilka for?

  Bilka står for Billiges Kaufhaus. Dette var en vending, Herman Salling havde stiftet bekendtskab med på rejser i Vesttyskland.

  PriceRunner købsgaranti

  Når du handler hos os er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.

  Købsgarantien gælder for fysiske personer, der er bosiddende i Danmark, og den gør sig gældende, i så fald butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge købeloven inden for 60 dage efter et køb.

  Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for en time efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster ingenting og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti

  For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er beskadiget, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.

  Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. Købsgarantien giver altså ingen erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

  For de endelige regler og vilkår og oversigt over kategorier, der ikke er omfattet af garantien, besøg PriceRunner.

  Kun en del af butikkerne på PriceRunner er omfattet af Købsgarantien. Vi er en af disse butikker. På deres tjeneste er butikker, der er en del af garantien, markeret med Købsgaranti-symbolet ved deres navn. Målet med Købsgarantien er, at forbrugere, der handler på nettet, skal kunne føle sig mere trygge.

  Siden 2000 har PriceRunner hjulpet millioner af danskere med at gøre en god handel. Tjenesten har altid været både gratis og uafhængig og har til formål at gøre det lettere for forbrugere at sammenligne produkter, priser og butikker.