Overtræk til parasol

Har du en parasol, er det en rigtig god idé at investere i et overtræk til parasollen. Den beskytter mod nedbør, vind og sol, når den ikke er i brug i f.eks. haven eller på altanen. Her hos Bilka.dk har vi flotte overtræk til de allerfleste modeller.

Parasolovertræk – forlæng levetiden på din parasol

En parasol er uundværlig, hvis du vil undgå skarpt sollys i øjnene og skadelige uv-stråler, når du hygger dig i haven eller på altanen. Desværre overser mange vigtigheden af også at beskytte parasollen bedst muligt, når den ikke anvendes. Vejret kan være hårdt mod både dugen og stellet. Det gælder selvsagt nedbør, som f.eks. regn og hagl, og den fugt, som den slags vejr fører med sig, men helt bestemt også solens til tider ubarmhjertige stråler. Sollys kan blege farven på dugen og gøre en stok af træ tør og udpint. Det skal naturligvis undgås.

  • Beskytter din parasol, så den forbliver pæn og funktionel længst muligt
  • Fås i flere størrelser, former, materialer og farver
  • Kan bruges året rundt – både indendørs og udendørs


Sørg for, at din parasol er ren og tør, inden du trækker overtrækket over den. På den måde undgår du fugt, og at dugen tager skade pga. råd, og at stellet ikke udsættes for rust og/eller tæring.

Sådan vælger du det rigtige overtræk til din parasol

Smag og behag er naturligvis forskellig, men her er et par detaljer, som er en god idé at have fokus på.

  • Størrelse: Har overtrækket ikke den rette størrelse, er alt andet lige meget. Så frem med målebåndet, inden du vælger en model, så du er sikker på at få et cover, der passer.
  • Design: Find et, som du synes om, og som passer til dine havemøbler.
  • Kvalitet: Holdbarheden og levetiden af overtrækket afhænger af kvaliteten. Så vælg en god kvalitet.


Indret dig flot og funktionelt i dit udemiljø

Når du har fundet frem til dit nye parasol-overtræk, er det oplagt at tage et kig på en solid parasolfod. Dem har vi selvfølgelig også i vores faste sortiment.

Bilka – vi har alt, du skal bruge!