Havefræsere

Fræser_800x600.jpg
11 produkter

Kraftfuld maskine

9.495 kr.
Med lav vægt, lav støj og nem betjening.
749 kr.
Lettere havearbejde også under svære betingelser
1.595 kr.
Lettere havearbejde - også under svære forhold
4.495 kr.
Med selvslibende knive
4.695 kr.
Redskabssæt til havefræser
1.995 kr.
Batteridrevet
1.649 kr.
Lettere havearbejde også under svære betingelser
3.795 kr.
El fræser med selv-slibende fræserknive
1.895 kr.

Topfræser med Briggs & Straton motor

12.995 kr.

Hårdfør arbejdsmaskine

5.795 kr.

Se hvordan man bruger en havefræser i haven

Hvorfor vælge en havefræser?

En havefræser er en havemaskine, som du bruger i køkkenhaven eller bedene for at lufte eller kultivere jorden. Når du fræser jorden i din køkkenhave, rykker du faktisk jorden op og blander den. Når du gør dette, tager du alle de gamle og døde planter og vender dem ned i jorden, hvor de nedbrydes og bliver til næring for dine nye planter.

Hvor ofte skal man fræse sin have?

Det anbefales, at du fræser din have 2 gange om året. En gang i starten af foråret, inden grøntsager og blomster plantes, så jorden er klar til de nye planter, og en gang i slutningen af efteråret, for at de gamle planter nedbrydes i jorden fremfor på overfladen. På den måde får du den mest næringsrige jord.

Vælg havefræser ud fra havens størrelse og jordtype

Havefræsere findes i mange forskellige udgaver, så det handler om at finde ud af, hvilken havefræser der passer til din have og behov. Først og fremmest er det en god idé at vælge havefræser ud fra din haves størrelse. Er haven lille, vil en mindre fræser være tilstrækkelig. Desuden er det vigtigt at finde ud af hvilken jordtype, din have består af. Er jorden hård, vil en lille havefræser ikke altid kunne klare arbejdet, så her kan det være en fordel at se efter en lidt større havefræser. Er jorden blød, kan du sagtens vælge en mindre havefræser.

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Lagerstatus
Brand