Hækkeklippere el

Når du bor i hus, rækkehus eller lejlighed, har du måske en hæk eller lignende, som har brug for at blive vedligeholdt. Her kan du med fordel vælge en elektrisk hækkeklipper, som er let at bruge, vejer ikke meget og løber aldrig tør for strøm. Se vores spændende sortiment her.

Hvornår skal du vælge en elektrisk hækkeklipper?

Hvis du er på udkig efter en ny og god hækkeklipper, har du flere forskellige muligheder at vælge mellem. Derfor skal du først og fremmest overveje, hvilket behov du har i forhold til en hækkeklipper. Er din hæk og buske med tykke grene eller tynde grene? Har du en meget høj hæk eller er den lav? Ved at gøre disse overvejelser vil det også være nemmere for dig at vælge den rette hækkeklipper.

Vores el hækkeklipper finder du med ledning. De er meget støjsvage i forhold en benzindrevet hækkeklipper, som kan være en fordel, hvis du skal arbejde med din hækkeklipper i længere tid. Samtidig løber den aldrig tør for strøm i modsætning til en hækkeklipper med batteri. Det betyder, at du kan arbejde hele dagen uden bekymringer. Du skal dog være opmærksom på, at du har adgang til et strømudtag.

Fordele ved at vælge en el hækkeklipper

Når du skal vælge den helt rette hækkeklipper til dine behov, er det vigtigt, at du kender både fordele og ulemper ved den specifikke type af hækkeklipper. Med en elektrisk hækkeklipper får du følgende fordele:

  • Den er støjsvag
  • Den er nem at betjene og har en lav vægt
  • Den er billig i anskaffelse og reparationer
  • Den løber aldrig tør for strøm

 

Fordi en elektrisk hækkeklipper er nem at betjene og har en lav vægt, er den ideel til at klippe høje hække og i længere perioder ad gangen. Det betyder, at du bedre kan bevæge dig omkring. Dog skal du altid være opmærksom på, hvor ledningen er henne, så du ikke kommer til at klippe den over.

Sidst skal du eventuelt også huske en lang forlængerledning, så du kan nå omkring i hele haven. Besøg resten af vores udvalg inden for gode havemaskiner og redskaber til din have i dag.