Kurve til udendørs planter

Giv liv til din altan, terrasse eller have med udendørs plantekurve. Vi har forskellige fletkurve til udendørs brug, og du kan også bruge dem indenfor. De er nemlig lavet i flettet rattan og er med plast indvendigt, så du kan nyde synet af dine kurve til planter i mange år. 

Find udendørs plantekurve i flettet rattan 

Med udendørs plantekurve kan du skabe en smuk og indbydende have, altan eller indgang. De fungerer nemlig som store potteskjulere, hvor der er god plads til at dyrke mange forskellige planter – lige fra citrus- og oliventræer til forskellige blomster. Og hvem elsker ikke at blive mødt af flot natur? 

Samtidig er alle vores udendørs kurve til planter foret med gennemsigtig plast indvendigt. Dermed kan du sætte planterne direkte i kurvene, uden at du skal døje med plastpotter, eller at der drysser alt for meget jord ud på fliserne. Du kan naturligvis også bruge vores plantekurve til indendørs brug. Ønsker du en pæn plantekurv i pileflet, er vores udvalg derfor værd at besøge. 

 

Her kan du placere kurve til udendørs planter 

Når du skal placere dine udendørs kurve til planter, så har de bedst af ikke at stå direkte på græs eller jord. Stil dem derfor gerne på en flise eller sten, så de holder længere. Det er også en god idé at placere kurvene et sted med nok sollys, så lyset kan frembringe planten eller blomsterne i kurven. 

Da kurvene ikke vejer særligt meget, er de nemme at flytte rundt på, så du kan altid finde udfylde et nyt tomrum i haven eller i hjørnet i hjemmet. Brug dem for eksempel til at skabe nyt udtryk, eller fremhæv et særligt område. Når du har fundet det rigtige spot, er det bare om at plante de blomster eller planter, du drømmer om. 

Finder du ikke en udendørs kurv til planter, som du godt kan lide? Vi har heldigvis et stort udvalg af krukker og potter i forskellige størrelser samt designs. Du går derfor ikke forgæves på Bilka.dk. Desuden har vi ubegrænset returret. Så kan du nemt sende din krukke, potte eller kurv tilbage, hvis du fortryder.