Pallerammer til højbede

Nyd synet af flotte blomster, lækre grøntsager og søde frugter. Med nye højbede af pallerammer får du en bedre arbejdsstilling og en fleksibel køkkenhave til at gro alle de planter, du gerne vil have. Bliv inspireret af udvalget på Bilka.dk, og bestil nemt de rette højbede hjem. 

Oplev fordelene ved højbede af pallerammer 

Mange haveejere bruger gerne en del af deres fritid på haveindretning og planter. Det kan dog være hårdt for kroppen, fordi du ofte sidder i en uhensigtsmæssig stilling. 

Her er pallerammer til højbede et rigtig godt alternativ, fordi planterne kommer op i en god arbejdshøjde. På den måde kan du lettere undgå hold i ryggen og ømme knæ, når du er mange timer i haven

På Bilka.dk får du flotte højbede af pallerammer i forskellige størrelser. Fælles for dem alle er, at du får en fleksibel og flytbar “køkkenhave”. Samtidig får du en bedre arbejdsstilling, fordi løftet er en smule højere. Er højbedene lidt for lave, kan du stable flere ovenpå hinanden, så du får pallerammer til højbede, der passer til dig. 

 

Kom godt i gang med pallerammer til højbede 

Har du fundet dig nogle pallerammer til højbede på Bilka.dk? Så er det bare om at gå i gang med at klargøre dem. Bagefter har du dit helt eget højbed, som du ka’ dyrke både blomster og spiselige afgrøder i. 

  • Sæt pallerammen på den varmeste og mest solrige plads – et sted med cirka otte timers sol dagligt er en god rettesnor. 
  • Læg en fiberdug i bunden, så jorden ikke siver ud med regnen og ved vanding. Dette er vigtigt, hvis pallerammen står på fliser. 
  • Hæld rigeligt med jord i, som har næring og er løs i strukturen. Det kan for eksempel være almindelig jord blandet med kompost. 

 

Når dine pallerammer til højbede er klar, er det bare om at plante alle de farverige blomster, frugter og grøntsager, som du gerne vil dyrke. I princippet kan du gro næsten alle slags blomsterløg og frø. Husk blot at fjerne ukrudt løbende. Overvej også at opsætte sneglesikring eller et fuglenet, hvis du vil undgå, at dit nye højbed bliver bespist.